tisdag 20 november 2007

Annapolisfarsen

Tja, om några dagar är idiotin över, så folk kan spekulera över något vettigare. DN DN SvD Dagen SDS

Kolla aktörerna på teaterscenen:

Olmert

Har fått ÄNNU en polisutredning på halsen till alla de han redan har.

Ger
ÄNNU FLER TERRORISTER fria till Abbas, att sättas tillbaka bland hans terroriststyrkor.
ännu fler vapen till Abbas män, förhoppningsvis för att endast död
a hans politiska fiender, "bosättarna".
Kräver
att Abbas erkänner Israel som judisk stat - precis som alla grannarna är definierade som muslimska stater.

Kräver INTE
  • att få TRE israeliska soldater tillbaka, som kidnappades förra året.
  • att raketregnet över södra Israel från Gaza, även ivägsänt av Abbas Fatahterrorister, ska upphöra
  • att USA släpper Pollard - som har suttit i säkerhetsfängelse i mer än 20 år för en sak - att spionera på vänlig makt, och berätta för Israel om hot från arabländerna som USA inte ville avslöja. Ett brott som normalt ger 2-3 års fängelse.
  • att Abbas skriver om deras Charter så att den tillåter Israels existens, se nedan.
Abbas
som doktorerade i Sovjetunionen på att Förintelsen knappast ägde rum.

Kräver
  • att ytterligare 2000 terrorister ska återgå till hans terroriststyrkor
  • att han ska kunna hoppa ikring i "Vägplanen" som en groda, ta de smaskiga bitarna och hoppa över resten - trots att namnet Vägplan betyder exakt en sak - att det ska tas i ordning. Innan där är något tal om "bosättningar" är kravet på absolut upphörande av hatpropaganda mot Israel och judar från hans sida - något som snarare har intensifierats på sistone, liksom hos Hamas. Se här och här (se speciellt bilden där av den palestinska flaggan över hela Israel!)
Vägrar
  • stoppa hatundervisningen i hans media och skolor, som pågått ett antal generationer.
  • att erkänna Israel som judisk stat
  • ändra Fatah/PLO Charter, där några paragrafer är:

Article 1: Palestine is the homeland of the Arab Palestinian people; it is an indivisible part of the Arab homeland, and the Palestinian people are an integral part of the Arab nation. [På svenska: där är ingen skillnad mellan palestinaaraber och andra araber.]

Article 2: Palestine, with the boundaries it had during the British Mandate, is an indivisible territorial unit. [På svenska: det enda "Palestina" som accepteras av Abbas inkluderar Israel och Jordanien.]

Article 6: The Jews who had normally resided in Palestine until the beginning of the Zionist invasion will be considered Palestinians. [Dvs de judar som har levt där hela sitt liv och är minst 85 år gamla.]

En grupp av ledare i den amerikanska judenheten har tagit upp problemet med denna Charter, representanthuset tar även upp frågan.

Condi
är nog smart nog att redan inse att hon helt och hållet har missat att förstå situationen i Mellanöstern. Att försöka PRESSA fram en ny stat där ingen har förekommit och där ledaren är helt ointresserad av det - har inga större chanser att "lyckas". Hennes aktioner nu har tolkats som om hon känner för palestinaaraberna som om de vore hennes familj i USA:s Söder.
Det sägs att det är ett desperat försök att samla de åtminstone minimalt civiliserade araberna mot Iran och Ahmed. Du vet - såna som Saudiarabien, varifrån de flesta terrorister kom som kraschade World Trade Center. Eller Egypten, som inte gör ett dugg för att stoppa vapenflödet till Hamas, och som just förlorade en halv miljard dollars i bidrag för det. Kom ihåg att Egypten har "fred" med Israel......

Bush
funderar på vad som kan löna sej bäst: att skriva sina memoarer eller söka nytt jobb efter detta. Han har inte ens flyttat USA:s ambassad till Israels huvudstad, som han garanterade att göra i början.


Våra vanliga extremvänsterbloggar (som likväl kunde ha varit extremhögerbloggar) tycker att tidningarna DN DN DN helt har missat idén för varje händelse i Mellanöstern som inte tidningarna har anklagat Israel för. Samtidigt som de, tillsammans med tillställningar som Broderskaparna, bölar om det vanliga "ja men Hamas har ju valts DEMOKRATISKT!"...... Som om hundskit är smakligt om det producerats på en äkta matta. Repetera gärna Hamas Charter.

3 kommentarer :

  1. ANNAPOLISFARSEN har premiär om några dar. Rollpresentationen och innehållets premisser är suverät tecknat.

    Hur världssamfundets relativt kloka ledare mangrant kan ställa upp med ett 40-tal nationers representanter är ofattbart. Farsen är ju djupast sett en tragedi ur alla tänkbara aspekter.

    SvaraRadera
  2. 1) Var i ligger problemet om att palestinier räknar sig som andra araber? om du syftar på att dem i så fall kan tillhöra ett annat arabiskt land, så måste jag invända. Detta för att jag heller inte kunnat acceptera att Norrland ockuperas av Norge, även om folk i Norrland ser sig som svenskar.

    2) Vilka 3 israeliska soldater pratar du om? det är en soldat det pratas om. De 2 andra soldaterna är mellan Israel och Hizbullah i Libanon.

    3) Dessutom vet du att israel har mer än 10 000 araber fängslade, tillhörande olika arabstater. Du vet detta eftersom du nämner 2000 soldater som Abbas vill ha utlämnade. Observera att israel släpper endast ut de som ändå var på väg ut ur fängelse eller de (Fatahmedlemmar) som sitter inne för brott som snatteri till rån.

    SvaraRadera
  3. Svar på frågor:

    1-2: Araber har lärt sej ett smart trick: när det passar dom är de alla tillsammans, när det passar sej delar de upp sej i mindre grupper, så de ser lite mer svaga och hjälplösa ut. Även om shiiter och sunnis slår ihjäl varann så nog kan de samarbeta när det gäller att slå ihjäl judar. Hamas har automagiskt annammat både samma metoder och vapen som Hizbollah - och de vill samma sak. Döda judar.

    3: Där finns olika fall, men ett självklart fall är när bevisen man har mot en person hade inneburit att en angivare, livsviktig för Israel, hade tvingats att avslöja sig själv, och därmed hamna i en livsfarlig sitation. Israel har många totalt vansinniga motståndare, som man blir efter ett helt liv av hatpropaganda som har sköljt in i öronen, så i överlevnadssyfte måste de vara tuffa själva!

    Förra gången Olmert ville ödmjuka sej inför Abbas fick han en lista av fångar som snart skulle släppas, men han avvisade den med ett "nä, ska det vara en bra gest ska det vara seriösa fall, även om de inte ska ha lyckats med sina mordförsök".

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)