tisdag 1 januari 2008

Muslimskt terrorhot i Belgien

DN berättar men glömde att i rubriken berätta att det kommer från muslimskt håll.

Muslmskt terrorhot i Nederländerna?

DN nämner något hot från 3 män men en sökning på Yahoo News ger ingenting. Står det inte muslim utgår man från det numera.

Muslimer mördar muslimer i Gaza.

Hamas och Fatah - dessa bröder som EU och Bildt tycker bör samsas - slår ihjäl varandra som vanligt och den fredlige Abbas, som får en miljard dollars omedelbart bara han släpper en fjärt, gör sitt bästa för att ha alla under sin rock - det hade ju gett än ner pengar självklart och han hade inte behövt smussla så mycket med de han "av misstag" ger till Hamas. DN berättar Hamas följer Hamas Stadgar, Abbas följer PLOs Stadgar. De första säjer att inga judar får existera där, alla ska dödas och man får inte förhandla med dom. Abbas grunddokument tillåter inte existensen av Israel. Det är bara att läsa innantill.

Muslimsk folkvandring till Sverige.

Jag fick ett dokument där en undersökning hade berättat

År Antal muslimer
1970 1,000
1980 30,000
1985 50,000
1988 100,000
1990 120,000
1992 140,000
1994 160,000
1996 200,000
1998 250,000
2000 325,000
2005 375,000
[2006 400,000]

Den sista siffran måste vara helt fel, då ca 125000 fick uppehållstillstånd 2006 och det inte finns nån anledning att tro att det inte blir lika många 2007. Man frågar sig varför denna ytterligt dyra folkvandring accepteras utan att blinka av det svenska samhället och den svenska ledningen enligt en politisk korrekthet som den förra socialistiska regeringen i Sverige uppfann, men som den nya regeringen inte har funnit någon som helst anledning att ändra på. Bildts uppfattning av Mellanöstern kan inte skiljas från den föregående regeringens.

Hur mycket kostar alla dessa immigranter, som inte kan kallas något annat än folkvandring?

Vad kostar den mycket detaljerade undersökningen av varje individ som krävs för att konstatera att de inte har terroristbakgrund??

Hinns detta med över huvudtaget???

Människosmugglarna blir miljonärer på kuppen.

Utgår man från att alla de rötägg som har utfört terror och som ägnar sig åt islamistisk hatpropaganda i Europa, inte finns med i folkvandringen till Sverige? Vad baserar de denna vaga förhoppning på?

Småpojkar är ofta fascinerade av våld - rapporter har visat hur 15-åringar och uppåt är fascinerade av terroristernas våld och vapen och suger i sig informationen på internet som svampar. Har den svenska regeringen undersökt hur denna folkvandring påverkar svenska ungdomar? Har de studerat vilka som hurrar för Hamas mordorgier?

I stort sett hela EU bönade och bad USA om att låta Saddam fortsätta sina mordorgier i Irak ostört. Kanske det hade varit bättre, låta honom fortsätta sina massmord, att gasa ihjäl de han inte gillade, och gräva ner dem i okända men stora hål - där fanns ju inte några amerikanska fotografer som var intresserade av att ta bilder. Vill du veta mer om Saddams massförstörelsevapen, som en stor del av media försöker förtränga, sök på Saddam MWD

Dagens Olmert

Karln har helt desperat förbjudit de ministerier som ska ta hand om saker som byggnation etc., att hantera dessa saker om det finns den blekaste anledning att Condi eller Abbas kan protestera, utan det ska gå enbart till hans privata kontor! Han är så otroligt känslig över vad USA och araberna tänker om honom att man har känslan att han tänker fly till ettdera av ställena när han får än fler polisanmälningar på sej i Israel, rent förräderi mot Israel borde vara rätt lätt att anklaga honom för. När hörde du honom hjälpa en judisk grupp senast?

Olmert fortsätter alltså sina strävanden över att ge bort Israel till fienden, samtidigt som Hamas fortsätter utveckla sina raketer - så att de garanterat kan nå varje punkt i Israel när de väl har fått kontroll över Judéen/Samarien enligt Olmerts önskningar.

De muslimska "pilgrimerna"

som fortfarande väntar på att slussas in i Gaza, förnodas ha tiotals millioner dollars i underbyxorna för att smuggla till Hamas, så de kan investera i bättre vapen. Israel konstaterar att det bland dem finns minst ett dussin terroristledare som bl.a. har varit i Iran för träning i mord.

Gott Nytt År???

2 kommentarer :

  1. Olmert är som en canser, han äter upp Israel från insidan. Men tyvärr så måste jag säga att de partier i kneset som stöttar honom inte är ett dugg bättre. Dom har möjlighet att fälla regeringen och utlysa nyval, men avstår. Så de stakars medborgarna i Israel har, kan man säga, fått de politiker som de förtjänar eftersom de dels röstat fram dom, och dels för att man inte protesterar.

    SvaraRadera
  2. Ja, under nyheten på Arutz-7:s sajt skrev jag just det, att man undrar om de som valde Hamas och Olmert har lärt sig något.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)