fredag 15 februari 2008

Mughniyeh vemdå?

En sökning i Eniros nyhetssök i svenska media gav i stort sett en ny hit - Cecilia Uddén berättar om hans begravning i Beirut och samtidigt att där är sorg över Hariris mord för 3 år sedan - ett mord beställt av Syrien enligt de flesta. I hennes klotter verkar hon sörja båda ungefär lika mycket. Att herr M bl.a. hade mord på flera hundra amerikanare i Beirut på sitt samvete har sedan decennier placerat honom på plats nr 2 efter bin Laden för mänsklig ohyra som må förintas, därom berättar den gode Uddén ingalunda, eller allt annat han enligt experterna har på sitt samvete. Han planerade också nya massakrer enligt arabiska nyhetsmedia. Hm, DN nämner också hans namn lite senare, men inget om honom mer än att han var "en befälhavare".......... Mer här. En allmän varning har gått ut till judiska och israeliska institutioner globalt eftersom Hizbollah har för varning att mörda lite varhelst de kommer åt. Att de anses vara frihetskämpar av svenska vänstern, tja...... Allt detta finns inget beskrivet i den svenska pressen - antagligen skulle det uppfattas som islamofobi, enligt DN:

Islamofili i DN

DN supportar tydligen helt och hållet vad Andreas Malm vräker ur sej på "Kultur"sidan, av den enkla anledningen att Twingly-länkar till bloggkommentarer inte tillåts. Däremot är det helt ok att ljuga och smutskasta ett parti i Sverige - uppenbara lögner är rumsrena så länge de är politiskt korrekta i den svenska statligt understödda vänstersocieteten. Tänk om man hade varit så politiskt inkorrekt och bett Malm besvara en enda liten trivial fråga: vad har den muslimska folkvandringen till Sverige kostat oss ursprungliga svenskar? Antagligen hade då fradgan stått ur öronen också och inte bara näsa och mun. Bland alla som talat emot den muslimska folkvandringen till Europa glömde han räkna upp Påven. Han har faktiskt rätt bestämt sagt att han inte vill ha ett muslimskt Europa.

Karikatyrer av alla andra i muslimska länder

Man undrar högeligen varför, i samband med Muhammedbilder, det aldrig i svensk bypress som DN SvD DN DN etc. nämns något om alla nidbilder i muslimsk press mot andra religioner, judar, mot USA, mot kristna, mot allt som de inte gillar. Till och med Wikipedia har ett långt inlägg om nidbilderna Ahmedinejad presenterade världen om Förintelsen, se http://en.wikipedia.org/wiki/International_Holocaust_Cartoon_Competition
och den statliga pressen i Egypten, de palestinska områdena etc. har regelbundet denna typ av hatbilder. Att rita en gubbe som ser ut ungefär som en arab, och associera det med texten "Muhammed" - är knappast en avbildning av en halvgud......

Kuwait och andra Gulfstater utgår från att Irans kärnvapen elimineras av Israel

På samma sätt som Iraks Oshirak eliminerades 1981 av Israel innan kärnmaterial kunde börja produceras av Saddam, har Kuwait gjort uttalanden i denna riktningen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)