tisdag 5 februari 2008

Tilläggas kan . . .

* * * att avsaknaden av självmordsbombare beror på den strikta vakthållning Israels säkerhetsstyrkor håller, på vägspärrar , säkerhetsbarriär etc. och inte att färre har försökt. Det senaste är att terroristerna i Dimona antagligen kom från Hebron på Västbanken, eftersom säkerhetsstängslet fortfarande inte är utbyggt i söder - det som är byggt har statistiskt sett räddat hundratals liv i Israel. Samtidigt håller Olmert FORTFARANDE på att fundera på vilka terrorister med inte alltför mycket blod på händerna, han kan släppa för att göra ytterligare en helt vansinnig "gest" åt Abbas - som kontrollerar den terroristgrupp som ansvarade för morden. Det finns klar statistik som visar hur många israeler som kommer att bli mördade om han gör det. Försvarsminister Barak, som garanterade att han skulle avgå när Winogradkommissionen avgav sitt slutord - slingrar sej och försöker hitta alla sätt att slippa uppfylla sitt löfte - nu anser han det olämpligt efter Dimonabomben...... Kom dessutom ihåg att EU lovade att bevaka gränsen mellan Gaza och Egypten när Israel lämnade Gaza, men stora starka EU sprang som skållade råttor den dagen Hamas sa BU. Och i Gaza delar man ut karameller till barnen efter de lyckade morden. Medan araber i Gaza kastar sten på de egyptiska gränsposteringarna och en dödades när de sköt tillbaka.

4 kommentarer :

  1. http://www.marthinsblogg.se/rb_07_jul_11.wmv

    Filmklipp om stängslet.

    SvaraRadera
  2. Webmaster: jag övervintrar på en tropisk ö med mycket långsamt internet och kan alltså inte kommentera denna filmsnutt, men eftersom jag hellre friar än fäller.....

    SvaraRadera
  3. Harry har helt rätt. Är rädd för att Israel nu kommer skakas av fler terrordåd den närmsta tiden. Om svenska medier vore lite mindre vinklade så skulle kanske svenska folket förstå att ''muren'' är till för att rädda oskyldiga människors liv. Mkt bra film, önskar att SVT kunde visa den så folk förstod att ''muren'', till största delen, är ett stängsel som signalerar om terrorister tar sig in i landet.

    SvaraRadera
  4. Harry har helt rätt. Är rädd för att Israel nu kommer skakas av fler terrordåd den närmsta tiden. Om svenska medier inte envisades med att vara så fruktansvärt vinklade i sina rapporteringar från Israel kanske folk skulle förstå att ''muren'' är till för att rädda oskyldiga människors liv.

    Mkt bra film. Önskar att SVT kunde visa ett sådant klipp så att den svenska publiken fick se att ''muren'', till största delen, består utav ett lågt staket som enbart sänder ut signaler och varnar om terrorister tar sig in i landet.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)