fredag 7 mars 2008

Exekutioner i Israel

Som DN601 SvD DN663 Dagen8214 Dagen SDS SDS HD x skriver, utförde en arabisk terrorist ett massmord i en skola i Jerusalem i gårkväll och avlivade på många ungdomar han kunde. Men nä visst - det blev "pistolman", "gärningsman" etc. denna gången eftersom ordet terrorist absolut inte får användas om arabiska terrorister i Mellanöstern, medan det är ok på andra ställen. Mer här och här. Bilden ovan visar vad muslimska terrorister anser att böcker ska användas till.

Läser man våra vanligaste vänsterextremistiska bloggar får man närmast känslan av "lika gott". Även om det börjar bli lite tjatigt, med muslimska terrorister som utför massmord i skolor i Israel. Börjar det inte bli lite trist, kan de inte variera sig lite? De började tidigt med massmord på barn, redan 1974 - minns Maalot. Det är kanske dags snart för en sinnesförvirrad jude att ägna sig åt samma hobbyverksamhet i Ramallah?

Gillar proterroristerna sötsaker bör de skynda till Gaza, där karameller delas ut i glädjen över att de har kommit ännu ett steg närmare skapandet av ett demokratiskt, ekonomiskt välutvecklat blomstrande Palestina. Biter de gästande bloggarna där i en israelisk kula i stället kan det bero på att Gazanerna bara de senaste två dagarna har skjutit ca 15 Kassams mot barnen i Sderot, varenda en med en påklistrad bön från Allah om att döda så många som möjligt.

Nästa gång vänsterbloggarna ylar mot månen blir väl när Israel inser att de måste bygga färdigt Säkerhetsbarriären omkring Jerusalem - som faktiskt är en mur där för att stoppa prickskyttar. Enda anledningen till att den måste vara en dyr mur på vissa ställen. I detta fallet hade det inte hjälpt - mördaren var en israelisk arab som levde gott på israeliskt socialbidrag, men å andra sidan - där är ett antal arabiska "riksdagsmän", Knessetledamöter i Israel men inte en enda ägnar sig åt att försöka få fred med de omgivande länderna utan tvärt om - de står i främsta leden bland muslimska krigshetsare i Israel! De har det otroligt mycket bättre än araberna i de palestinska områdena - annars hade de ju tagit bussen dit och stannat! Många araber i Jerusalem som innan inte hade israeliska ID-kort har skyndat sig att skaffa detta innan det blir för sent och Olmert har givit bort deras områden. Vad hjälper det Israels anseende att de är så demokratiska att de låter dessa araber stå i Knesset och skrika ut sitt hat och ha Arafats foto big-size på sina tjänsterum?

FN:s Säkerhetsråd vägrade fördöma dådet. Kul va - Libyen satte sej emot. Förenade Nationerna mot Israel borde namnet vara för länge sedan. Det är mer och mer klart att man kan vara ett terroristsympatiserande land i FN utan att det stör någon - eftersom de har så stor majoritet där gentemot de som ser skillnad på terror och skydd mot terror. EU lägger oftast ner sin röst eftersom de inte ser skillnaden.

Säkerhetsmannen och deltidsstudenten som eliminerade terroristen fick frågan vilket vapen terroristen hade och svarade: "En Kalashnikov, som DU, president Peres, gav honom!"

Det verkar som om regeringen Olmert äntligen har givit armén fritt att eliminera Hamasterroristerna. Mer än 180 raketer har avfyrats från Gaza den senaste veckan, varav minst 20 iranska långdistansraketer. Man har också hittat sprängämnen i matleveranser till Gaza, som någon har försökt smuggla. Det har också framkommit att Hamas stjäl en stor del av hjälpsändningarna så de kommer aldrig fram till civilbefolkningen. Allt för att bevisa att det är MYCKET länge innan ett självständigt Palestina kommer att uppstå, eller rättare sagt - det kommer aldrig att ske. Möjligen möjligen kan Elonplanen också här och här i någon form bli verklighet.

1 kommentar :

  1. Konstigt att inte ISM kastade sig framför barnen och tog kulorna åt dem. Mmen det är klart, ISM är rädda för att dö, därför de håller sig på Västbanken och i Gaza, för de vet de aldrig kommer bli skjutna av de Israeliska soldaterna, vilka de refererar till som "Fascister", när de bloggar om sina aktiviteter från någon strand i Tel Aviv. Känns som svenskar använder ISM som en ursäkt för att få en solsemester till Israel, annars kunde de ju ta och marschera in i Darfur med sin "solidaritet" mot förtryckta.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)