söndag 6 juli 2008

Barnrumpor leker krig.

ISM-are samarbetar med terrorister, det är välkänt. De har inte gjort ett skvatt för att protestera mot terrorn, som är den enda orsaken till att Israel tvingades att bygga en svindyr säkerhetsbarriär.

Tänk dej själv, om du bodde i en krigszon och byggde ett skyddsrum för att rädda liv. Vad hade du tyckt om skrikande ungar som kom åkandes från långt borta för att rasera skyddsrummet?

B'tselem (med gott om pengar från bl.a. norska och engelska UD och Diakonia) har delat ut mer än hundra videokameror till araber som gillar att göra spelfilmer, som den med al-Dura. Varför åker svenska ungar för att ta ytterligare en film? Varför inte lära känna den andra sidan? Varför inte göra en spelfilm om hur judarna lever där, hur de konstant trakasseras av araber och vänsterdemonstranter från när och fjärran? Där finns faktiskt ingenting alls som säger att judar inte får bo i Judéen/Samarien (som Jordanien kallade sin Västbank 1948-67) precis som araber bor i Israel! Varför inte åka med filmkamera till Sderot och uppleva hur det är för barnen att höra en dödande raket eller granat landa dagligen, ibland många gånger om dagen, under ett antal år? Den enda anledningen att de inte gör det kallas antisemitism. Judehat. En klassisk företeelse sedan tusen år, som de ärvt från sina mossiga förfäder.

Sharon ville inte bygga en säkerhetsbarriär men han blev tvungen efter det att tuffa Hamaskrigare mördade gamla tanter på ett pensionärskalas i Netanya den 27 mars 2002 - se bilder här. Alternativet hade varit att bomba ut närliggande Tulkarm, där mördarna kom ifrån. Det dröjde ända till häromdagen som en av dessa mördare, Omar Jabar, togs tillfånga av Israel.

Och svenska barnrumpor försöker hjälpa dessa mördare!

Säkerhetsbarriären är helt och hållet legal. Det är faktiskt lagligt att skydda sig mot terror! Och den gör stor nytta, den började byggas efter massmordet i Netanya och resultatet ser du på diagrammet. hundratals människoliv har räddats. FN:s internationella domstol, som fick för sej att den inte var legal, NÄMNDE inte ordet terrorism - svenska pengar gick till araberna där för att betala deras advokater! Den domstolen har enbart rådgivande uppgift, liksom resten av FN - förutom kapitel-7-beslut av Säkerhetsrådet, där det senaste exemplet är att Irans kärnvapenproduktion får stoppas via bojkott och även vapenmakt.




DN823 AB AB750 D234 K SvD431 D061 HD AB532 DN273 SvD513 DN220 K DN569

*


.

5 kommentarer :

  1. Bara snorungar med rika föräldrar som sticker till sin arbetslösa avkomma ett kreditkort, kan dra ut på dessa moderna tiders korståg.
    I det sossegrå Sverige är det naturligtvis frestande att leka Rambo ett tag - men bara så länge det känns häftigt.
    Sedan gråter man i telefonen hem till mamma när israelerna fått nog av tramset och låter dem ta konsekvenserna av sitt lekstugebeteende.

    SvaraRadera
  2. Bara snorungar med rika föräldrar som sticker till sin arbetslösa avkomma ett kreditkort, kan dra ut på dessa moderna tiders korståg.
    I det sossegrå Sverige är det naturligtvis frestande att leka Rambo ett tag - men bara så länge det känns häftigt.
    Sedan gråter man i telefonen hem till mamma när israelerna fått nog av tramset och låter dem ta konsekvenserna av sitt lekstugebeteende.

    SvaraRadera
  3. Någon rekommenderade mej att skicka krian till Expressens fjarde.sidan så jag gjorde det just.

    SvaraRadera
  4. Israel-fanatiker kan aldrig låta bli att ljuga. Jag undrar varför.

    Muren är inte illegal därför att den är en mur, för att den förhindrar någon att komma in i Israle eller liknande.
    Den är illegal för att den slingrar sig igenom palestinskt område och stjäl land, tillgångar och rörelsefrihet från palestinierna.
    Israeliska arbetarpartiet föreslog en mur för länge sedan, längs gröna linjen. Anledningen till att de mer fascistiskt lagda partierna inte gick med på det var att man då skulle begränsa möjligheterna att ockupera mer mark, och att man då skulle sätta en gräns för det gränslösa judiska riket.

    SvaraRadera
  5. 1) Det är inte förbjudet att försvara sitt land mot terrorister, och som du såg hjälpte det. Ingen kan uttala sig om det hade blivit lika effektivt om motsvarande kapital hade satsat på att Israels armé och gränspolis i stället hade bevakat området.

    2) Var muren har byggts beror på diverse faktorer i det mycket kuperade området.

    3) Det gäller begränsad rörelsefrihet för araberna eftersom denna utnyttjas av terrorister. För 10-15 år sedan kunde araberna i princip röra sig fritt och arbeta i Israel - tills de i högre grad började ägna sig åt terrorism.

    4) Där finns många regler om "ockupation" av ej statligt ägd mark. Ingen stat äger de "palestinska" områdena eftersom ingen stat har skapats och inte sker förrän fredsavtal slutits! Fred, inte någon temporär sak, och det kan inte ske förrän PLO:s/Fatahs stadgar helt har omarbetats.

    5) San Remobeslutet 1920 om Mandatet Palestina som det "judiska hemlandet" har aldrig annullerats.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)