tisdag 8 juli 2008

De svenska ISM:arna i Nil'in


Jag blev så förbaskad av att se att några små lokaltidningar hade skrivit smäktande historier om dessa provokatörer så sände detta som insändare.

(Karta på http://www.bilin-village.org/francais/xmedia/cartes/colonies_modiin_illit.jpg )

Efter att ha last era artiklar om hur ISM:are har invaderat byn Nil’in på Västbanken för att provocera Israel kan jag fylla i lite saknade fakta.

Minns du mars 2002?

2 mars var där en självmordsbombare i Jerusalem som mördade 11 människor och skadade över 50.

9 mars exploderade en arabisk massmördare på Cafe Moment i Jerusalem och 11 personer dödades och 54 skadades.

27 mars kom droppen. Tuffa Hamaskrigare sprängde ett pensionärspartaj i Netanya i luften, 30 människor mördades och 140 skadades. Även svenskar var med. Då började operation Defensive Shield och Säkerhetsbarriären började byggas.

(Diagram från http://www.mfa.gov.il/MFA/MFAArchive/2000_2009/2003/11/Saving+Lives-+Israel-s+anti-terrorist+fence+-+Answ.htm )

Antalet självmordsattacker föll dramatiskt och har fortsatt därmed. De enstaka fall som har hänt, som i Dimona i februari i år, där en arab från Hebron hade kommit över där Barriären inte är färdigbyggd, visar vikten att bygga hela sträckan, så länge den arabiska mentaliteten kvarstår, kontinuerligt uppbyggd med den officiella hatpropagandan i media, som Abbas har skrivit under att de ska upphöra. Det är inledningen till Vägplanen, och innan den stoppas kan inget annat hända. Dimonamördarna prisades i flera Abbaskontrollerade media som ”shahid”, ungefär det heligaste som finns.

Gallupundersökningar i Judéen/Samarien (f.d. jordanska Västbanken) har visat att en stor majoritet applåderade massmordet i Jerusalem i mars i år.

Först i mars i år togs Omar Jabar tillfånga nära Tulkarm av israelisk militär, en av männen bakom massakern i Natanya. Byborna hade hela tiden hållit honom skyddad.

Araber får kompensation för mark som exproprierats för Barriären, precis som svenska staten gör vid vägbyggen. Den har bevisligen räddat hundratals liv. Alla rapporter om hur ISM:are och araber hjälps åt att förstöra och bränna judiska odlingar kommer av någon anledning aldrig till Sverige. Vilket är viktigare, ett judiskt liv eller en arabisk oliv?


K *


.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)