onsdag 23 juli 2008

Gaza och därikring. Carter. Den stukade tån.

Vad sysslar araberna i Gaza med? Nä, inte odlar de grönsaker precis, det som judarna - medan de var där - tjänade bra på. Se mina tidigare artiklar. Då såldes det för $100 miljoner per år till Europa, och ändå gick 75% av produktionen av gift- och ohyresfria grönsaker till Israel.

Nu? Detta förrädiska "lugn" som Olmert har förhandlat fram, gör att Hamas arbetar stenhårt på att "importera" vapen och sprängämnen, och minera hela Gazaremsan. De antas ha fått raketer som når 3 mil från Iran, vilket är långt i lilla Mellanöstern. Ashdod och Kiriyat Gat är i farozonen.

Hamas applåderar högljutt den senaste arabiska bulldozerföraren i Jerusalem - tycker att alla araber ska uppföra sej lika exemplariskt.

Diskin, chef för Shin Bet i Israel berättar ofta och förgäves för regeringen Olmert att det håller på att gå åt skogen, men DEN regeringen har inte tid för sådana småsaker när deras lukrativa lön i Knesset är i farozonen. Redan i år har 30 israeler dödats av arabiska terrorister, jämfört med 13 under hela 2007. Han nämner att Hamas var i en mycket taskig sits innan de fick livlinan från Olmert Nu har de tid att ladda upp och återhämta sig. Olmert har till och med tankar på att frige massmördaren Barghouti, i klass med Kuntar.....

Diskin hade också varnat regeringen för en ny bulldozerattack 3 timmar innan den hände - Olmert hade inte tid att lyssna. Om inte regeringen faktiskt gör vad de har sagt, att eliminera husen där de terroristerna bodde, kommer terrorn att fortsätta. Mera här.

Hamas har nu 200 ton sprängämnen och 10 miljoner kulor. Olmert tycker det är bra att de inte har skjutit så många raketer på sistone, men de har väl inte haft tid, med alla transporter att ta emot.

Olmerts välvilja sträcker sig till och med till arabiska spioner mot Israel, som får sin pension utbetald till hans näste i Damaskus!

Och vad gör Carter? Försöker smuggla i skepp till Gaza!!! Inte för att TT har berättat om det.

Tre palestinaarabiska nätverk laddar upp omkring Jerusalem, stora mängder vapen och sprängämnen lagras i byarna omkring Jerusalem. De byar de senaste tre Jerusalemterroristerna bodde. Mängder av arabiska byggnadsarbetare i många projekt i Jerusalem - som det föreslogs, tänk om en av de enorma byggnadskranarna ramlade över några kvarter...... Där har också gjorts undersökningar - Israel har godkänt familjeåterföreningsprogram för araber där, och genom dessa har många aktiva terrorister importerats.

Fanatiker som Hizb al-Tahrir har utmanövrerat de muslimer som innan fick överinseende över Tempelplatsen. Galilee Liberation Brigades, som har tagit åt sig äran för de senaste attackerna i Jerusalem, är inblandade. Polisen har inte en aaaaaaaning. Läs länken ovan!

Den skjutna tån

Officeren som ska ha givit order om skjutemanget insisterar på att han inte har gjort det - och lögndetektorn håller med honom.

Var där något TT hade missat? Hm, de skriver om blahasaker som att Peres och Abbas har tagit på varandra. DN SvD * * Månntro Peres påminde Abbas om att Arafat hade lovat att omarbeta PLO Charter, Abbas grundlag, så att den inte förbjöd existensen av Israel? När Arafat sa det, jublade Peres och sa att NU var allt bra.......

.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)