torsdag 13 augusti 2009

FN och Ban Ki-Moon gratulerar Ahmadenijad inför segern. Pengar. [alt]

FN befrämjar terror

Inte för att jag inser varför Israel är kvar i FN. Mer än som pratstuga där man kan springa på vem som helst i korridorerna och diskutera. Ban Ki-Moon har just gratulerat Ahmadinejad för att ha blivit återvald för sin vishet och goda skötsel av land och kärnvapenproduktion. Brevets innehåll år hemligt. Även Reuters skriver om det.

Vi får veta att det hemliga brevet är "sedvanligt" - det hade varit intressant att se ett "sedvanligt" brev till en ledare som hade drivit med hela sitt folk i ett val för att vinna genom lurendrejeri. Eftersom han förbereder ett atomkrig för att bereda väg för hans imam Mahdi - och Jesus enligt denna artikel - får vi utgå från att ändamålen helgar medlen på traditionellt sätt.

I april sa Ban Ki-Moon att Ahmadinejad missbrukade Durban II-konferensen för sin personliga agenda - men han har väl glömt.

För andra tecken på hur väl Ahmadenijads gäng vårdar det uppväxande (?) släktet, se denna blogg.

Du kan läsa mängder om dessa barn, som inte är så levande längre, på Iran Human Rights. Därifrån:

Karroubi wrote in the letter " A number of detainees have stated that some female detainees were so severely raped that their genitals were damaged. Others savagely raped young boys so that they suffer from depression and serious physical and mental damage".

FN gratulerar väl Ahmadenijad över hans ståndaktighet att skratta åt alla gånger Säkerhetsrådet har givit honom order att sluta upp att förbereda tredje världskriget.

Bildt säger faktiskt ett bestämt: "Fy".

Mer om det bedrövliga tillståndet för Human Rights in Iran här.

Jag vill också ha pengar!

Fatah har just deklarerat att de är en revolutionär organisation så de har genast fått $200 miljoner från Saudierna och $55 miljoner från EU. Häromdagen fick de $200 miljoner från Obongo för - jag har glömt hur de hade gjort sig förtjänta av de pengarna.

.

DN153 DN686 HD GP B AB SvD935 DN551 GT806 VG446 db DN202 |

.

....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)