måndag 10 augusti 2009

Hamas: Raketer in i Israel, dess raketer kan nu nå Tel Aviv. Fatah: alla judar måste ut! Husockupanter. [alt]

Hamas

Som vi minns, om vi inte förlitar oss på TT:s världsomspännande nyhetssystem, har HRW just, efter ett halvårs kontemplation, avgjort att Hamas ägnade sig åt folkrättsbrott, krigsförbrytelser, även om BBC av någon obskyr anledning skrev ‘war crimes’ som om de inte tog termen så seriöst.

Söndagskväll var det färdigt igen, en Kassamraket sköts från Gaza in i Israel. Att den inte träffade ett barnhem eller en skola var inte Hamas förtjänst, men hade den gjort det hade de jublat – och den kunde ha gjort det.

En stor del av de pengarna Hamas lever gott på – och att de lever gott syns på videos som

http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/

och

http://almoltaqa.ps/english/showthread.php?p=50007

kommer från EU, samtidigt som EU inte har gjort ett smack för att bromsa eller stoppa vapenflödet till Gaza. Jo, några gubbar möttes en gång i Köpenhamn och en gång i London, även om Bildt och Sverige vägrade vara med. De skulle fundera på hur man borde stoppa missilflödet, men efter den rapporten har jag inte hört ett knyst.

Nu kommer en finess – europeer i Israel har just stämt EU för att vägra göra något för att bromsa detta raketflöde!

En annan “finess” – efter EU:s support har nu Hamas kommit långt nog i sina forskningar att de har raketer som når Tel Aviv.

Hamas har hållit sig relativt lugna ett tag, men inte för att bygga upp ett samhälle med hjälp av all import från tusentals tunnlar och gratis tillförsel av alla nödvändighetsartiklar via långa lastbilskaravaner från Israel. Sedan stilleståndet har Israel t.o.m. 1 augusti levererat 428,534 ton hjälpleveranser och mer än 59.428 millioner liter bränsle till Gazaremsan.

Där har alltså funnits gott om tid och pengar för “övriga aktiviteter” som att importera större raketer via tunnlar och havet, ingen har ju tvingat dem att jobba för att få något. De följer svenska normerna att man inte kan tvinga någon att göra något han inte är van vid.

En rätt intressant artikel om det psykologiska kriget mellan Israel och Hamas på denna länk.

Obama har självklart inte gjort ett smack mer än lovat dem ett antal hundra miljoner dollars – som han i sin tur lånar från Kina.

Rashideh al-Mughrabi, en av de högsta i Fatah-hierarkin säger: Varenda jude är ett militärt mål och måste ut!

Fotot visar några på konferensen som sympatetiserar med detta.

Det är Israels fredspartner.

Husockupanterna igen

– läs artikeln! En bra översikt över verkligheten, inte vad västmedia har förvridit den till.

Obama har satt upp ett nätverk av spioner i Jerusalem för att bevaka allt som judarna gör.

England betalar araber för att arbeta emot judarna i Jerusalem

Det kommer fram fler och fler detaljer hur England har betalat stora summor till alla grupper som är emot Israels existens. England har i många år betalat stora summor till grupper som B’tselem och Fred Nu, som ägnar sig åt att försöka av-judaisera Israel. De donerar pengar till arabgrupper för att “stoppa israelerna” enligt artikeln. Självklart en direkt inblandning i Israels interna angelägenheter – precis som de trodde att de fortfarande var en miserabel mandatmakt – som redan på den gamla sidan stod helt på arabernas sida emot judarna, trots att de enligt order från NU skulle förvalta mandatet som judarnas hemland, ett fortfarande giltigt beslut.

En engelsk arabisktalande diplomat sa just på den arabiska TV-kanalen al-Arabiya att: “vi tar taktiska steg emot frysning av all judisk bosättning” och “vi finansierar också spionverksamhet för att observera vad bosättarna sysslar med”.

Israels UD hade ett mycket allvarligt samtal med Englands ambassadör av förklarliga skäl.

.

.

GP D719 SvD847 DN295 DN105 VG057 db967 db467 SkD SvD783 SvD055 X055 DN169 DN133 D SR SvD055 SDS086 A AB734 SvD395|

....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)