tisdag 1 december 2009

Högst stake vinner

Världens högsta minaret, 210 meter, och dess­utom en av världens förnäm­ligaste fallus­symboler, kommer snart i skuggan av en ny värl­­dens-­högsta-­mina­­ret på 300 meter. Stockholms Stadshus är futtiga 106 meter högt. Halva höjden. Schweiz har just folkomröstat att de EJ vill ha fler minareter - vilket har ställt till med ett ramaskri från alla politiskt korrekta Eurabienfantaster om att det går helt emot all religionsfrihet blablabla. Samtidigt är det ingen av dessa som insisterar på att bygga ens en mikroskopisk kyrka i Saudiarabien eller andra islamska nästen. Är det för att de ska visa vilken suprem kultur som vi här i Västerlandet har, som accepterar att domineras av arabiska oljepengars förmåga att bygga vad som genom tiderna varit tecken på politisk och religiös makt? Debbie tycks hålla med. En muslimsk sajt om minareter säger: "A minaret has significance at both the spiritual and material level. " Kan det missförstås? Förutom av TT och EU-poliiker förstås. En snabb blick i svenska media visar uteslutande den politiskt korrekta åsikten, att vi ska låta muslimerna invadera Västvärlden inifrån och att det är fult att tänka på något annat sätt. Läs återigen Daniel Pipes mycket tänkvärda skrift om "Islam 2.0", ytterst aktuell när det gäller moskébyggandet där dessa moskéer avsiktligt ska vara så dominanta som möjligt. Detta att pinka revir är en mycket gammal företeelse. När muslimerna ägnade sig åt jihad århundradena efter Muhammeds död var det ingalunda för att sprida multikultur, utan att utradera andra religioner och kulturer. Kristna var inte mycket bättre. Som ett litet exempel: bysantinerna smällde upp en kyrka på den judiska Tempelplatsen år 560, Sta Mariakyrkan. Resterna av samma kyrka byggdes omkring år 711 om till Al Aqsa-moskén, som alltså var en kyrka under Muhammeds nattliga mardröm att han red på en åsna till - tja - nånstans, namnet Jerualem står ingenstans. Hagia Sofia i Istanbul var likaledes en förödande vacker bysantinsk kyrka, som efter det att muslimerna hade galopperat in, plötsligt blev en moské 1453. Tillbaka till Schweiz - självklart är regeringen högeligen irriterad över att människorna inte tycker samma som dom, de vill som resten av Europa se kontinenten islamifierad. Se artiklar om Eurabien som denna eller denna. Dessutom - vi minns mycket väl hur Ahmadinejad blev inbjuden till stort statsbesök när han var och skrek under "Durbankonfererensen i Genéve", Schweiz har klart deklarerat "det finns inga muslimska terrororganisationer" och de har en enorm order på gas från Iran under 25 år. Har du inte sett Schweiz´ kvinnliga f.d. president utklädd till muslimse här. De svenska medierna, och de flesta i EU går ut på en och endast en sak: sådana åsikter FÅR man inte ha! Bloggar: Every Kinda People, MXp, Varjager's, Dick Erixon, Politisktinkorrekt, Tundra Tabloids, Muhammedbilder, Jihadwatch, Brussels Journal, . SvD697 SvD541 | . .. ...

2 kommentarer :

  1. en sak förstår inte jag... hur du som en en människa kan ha sådant ondska i sig.. men men what goes around comes a round.... av din blogg namn kommer jag o anta att du e en judisk påpro.. ska berätta en hemlighet för dig.. om alla muslimer e borta från sverige? kan du gissa dåå vilka som e nästa grupp--- ja juste juderna .. o vet du vrf inte för att ni e rika elr har maktpositionen bara just att när snöbollen har börjat rulla o den har rullat i långa sträckor så e den tillräcklig stor för att kunna stoppa den .. folk har då glömt om andra världskriget o då funkar inte era gammla skrämsel taktiken.. " remember the holucoust".. bla bla bla .. så sluta elda på en du inte kan släcka sedan.Angande om din blogg så har du massor av halv sanningar som till slut ända blir massor me lögner.

    SvaraRadera
  2. Eftersom du inte förstår ett dugg kan jag bara rekommendera att du läser bloggen ett tag. Ställ relevanta frågor, inte bara löjliga kommentarer ok!

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)