onsdag 30 december 2009

Koranen har gjort lögn till lag för muslimer. Landsförrädare gripen.

Då och då lägger jag in en anti-Brasklapp: vad jag skriver är endast bindemedel och kommentarer till fakta som länkarna går till. Det är alltså dessa som är det väsentliga!
Du har ofta hört detta om att Koranen legaliserar lögn inför fienden - och alla icke-muslimer, alla otrogna är förstås fienden. Exemplet i Koranen handlar om hur Muhammad ljög för judarna, som han ville fånga in i sin nyuppfunna religion, eftersom han snott mycket av Koranen från deras religiösa bok, Torah. Inte fungerade det, minns Hudaybiyya. Genom historien har muslimerna ljugit sig fram i tillvaron det var ju sanktionerat från högsta ort. En av de sentida experterna var Arafat, som kontinuerligt körde doublespeak - sa en helt skild version på arabiska och engelska. Minns Osloöverenskommelsen och Arafats kommentar? På många ställen hittar du följande kommentar:
On 9/13/1993, the same day that Arafat signed the Declaration of Principles of the Oslo Accords on the White House lawn, Arafat appeared in a taped interview on Jordan TV: "Since we cannot defeat Israel in war, we do it in stages. We take any and every territory that we can of Palestine, and establish a sovereignty there, and we use it as a springboard to take more. When the time comes, we can get the Arab nations to join us for the final blow against Israel."
Jag tror inte jag behöver översätta..... Arafats doublespeak kan du läsa mer om på länk1 länk2 länk3 länk4 . Bara Googla på Arafat doublespeak. Abbas har inte förfinat sin teknik lika långt, men han får ändå precis hur många miljoner som helst av Bildt, Obama och resten av de som inte vill bli explicit kallade antisemiter utan föredrar att göra allt för sina fienders fiender. Vad det innebär är att media som är intresserade av fakta, bemödar sig att ta reda på vad som sägs på arabiska - ett bra exempel är Palestine Media Watch. Resten av mediagänget från Obongo till TT och Sveriges Radio/TV hittar nog med snyftinformation i de glättade information som araberna lämnar ut för allmänt beskådande. Minns du min rapport för ett tag sedan? Denna sida visar vilket överflöd av varor det finns för många i Gaza. Men varför berättar inte Uddén och gänget på SR om detta? Därför att de har bra arabiskt material på engelska som säger motsatsen! En artikel om just detta doublespeak har just skrivits hos A7. Den visar dels webbsajten på arabiska, länk, som jag hämtade bilder från i min artikel. Därefter den engelska motsvarigheten som bara pratar om hunger och fattigdom och hur hemska judarna är som inte låter dem få allt de vill gratis! Utmärkt referens för det politiskt korrekta gänget. Ett typexempel där är Bitte Hammargrens blogg i SvD - som inte ens vågar ge chans till kritik genom att tillåta länkar till hennes artiklar! Den svenska åsiktsfriheten är alltså medvetet satt ur spel eftersom hon inte vill bli motsagd av fakta. Lögn gentemot icke-muslimer är alltså fast förankrade hos varje troende muslim - samtidigt skriker alla politiskt korrekta i Sverige: "fri invandring för alla, självklart alla muslimer också....." De har inga krav ställda på sej, däremot får de från dag 1 stora summor, gratis språkundervisning om de har lust, men inget krav........ Hur många icke-EU-länder har fri invandring för EU-medborgare utan några som helst krav?

Vanunu har gjort bort sej igen.

TT berättar om hur Vanunu, mannen som gjorde sitt bästa för att förråda sitt land Israel, åter har gripits. Israel FÅR inte försvara sig enligt TT - de är ju judar. Som vi minns blabbade Obama om för hela världen, var det i maj? - att USA har haft ett hemligt kärnvapenavtal med Israel i 40 år där de är de enda som får inspektera vad Israel har och inte har. Obama trodde då att han skulle ägna sitt första halvår att lösa alla världens problem så att han blev värd sitt Nobelpris, erhållet för sitt glada snack eftersom deadline för avgörande för Fredspriset var nån vecka efter det att han tillträdde jobbet. Nu har han börjat fatta något lite om världspolitiken, speciellt eftersom han inte har lyckats med någonting förutom att låna en triljon från Kina, så han försäkrar nu Israel att ders hemliga överenskommelser ska fortsätta att vara hemliga, se Washington Times, och inte på något sätt vara tvingat att visa upp sej för de ylande hundarna. Synd att TT är helt omedvetet om detta och vill sända dit Bildt i stället. Nä, de har inte minsta lust att sända Bildt för motsvarande jobb i Iran. . SvD015 SvD533 SvD533 - . ...

7 kommentarer :

  1. Ojoj, nu var det visst Israel som förfalskat papperena om Irans kärnvapen. Tänk vilket bra land det är du sitter och försvarar totalt blint!

    SvaraRadera
  2. Milde tid så förvirrat, varför skulle Cecilia Uddén som pratar flytande arabiska vara beroende av vad som är översatt till Engelska.
    Vem försöker dölja att det finns varor i Egypten, senast Bitte Hammasgren skriver ju om det igår OCH hon tar dessutom med det faktum du försöker dölja, nämligen: 80-75% av varororna kommer vi tunnlarna till rövarpriser där Hamas tjänar storkovan. Varför är det så viktigt att skydda Hamas och deras inkomster, vilket Isarel gör idag genom sin blockad.

    SvaraRadera
  3. Bägge är rena antisemiter enligt EU:s definition, se t.ex. http://israelisverige.info/eu-antisemitism-definition/ Eller berätta när Uddén har talat om hur araberna berättar helt skilda saker på arabiska och engelska.

    Ja, är det inte säreget att det är en sån stor marknad för saker för rövarpriser i Gaza? Hur har de råd?

    SvaraRadera
  4. Jag orkade/ville inte ens läsa igenom allt det där, men jag vill bara säga att det är otroligt onödigt att du håller på sådär - skriva om en annan religion på ett negativt sätt. Det tjänar ingenting till. Varför hata, döma och skapa mer konflikter än det redan finns?

    Salam/shalom, muslim som tröttnat på krig och bråk.

    SvaraRadera
  5. Aha, nu blev det ju genast klarare ;-) det var egentligen inte fakta det rörde sig om utan att du redan visst att Hammargren och Uddén är antisemiter, så du fick uppfinna lite "fakta" som skulle visa att de hade fel, eller ...?

    Nu förstår jag varför din blogg är så etablerad, respekterad och citeras av alla betydelsefulla media...

    SvaraRadera
  6. Mikaela anser att allt som inte Palestinagrupperna får miljoner i statsbidrag för att säga, bör censureras bort. Räcker det inte att nästan alla redaktörer i svenska media vägrar ta emot israelpositiv information och därmed eliminerar yttrandefriheten?

    Hur Bildt metodiskt använder miljoner av våra skattepengar för antisemitisk hatpropaganda mot Israel kan du läsa om på http://israelisverige.info/2009/09/24/anvanda-bildts-miljarder-at-israelhatande-ngos-sa-de-kan-anmala-israeler-for-domstol/
    - med vidare länkar.

    Och Hans - vad JAG säger är bindemedel för vad som står där jag refererar och det är där du hittar dina fakta. Jag är ingen auktoritet - har inte doktorerat på mellanösternkunskap utan har bara följt ämnet sedan 1971 - utan hänvisar till andra som är närmare källan.

    Fortsätt läsa på vår huvudblogg http://israelisverige.info - denna används mest när där är tekniska problem med länkar etc.

    SvaraRadera
  7. Hallå där –
    När jag läste kommentarerna här ovanför så slog det mej hur bra de lyckats.
    Det är precis sådana här åsikter som palestiniernas väloljade propagandamaskineri oförtröttligt jobbat på att få ut till intet ont anande medelsvenssons. Medelsvensson känner inte till att denna typ av kommentarer är resultat av svaga individers oförmåga att stå emot dessa propagandaattacker och tillåtit sej att bli så till den milda grad påverkade och inprogrammerade.
    Om ni tror att ni levererar något orginellt så läs PLO’s och Hamas stadgar och jämför med vad ni själva präntar ner - ni kommer att bli förvånade över samstämmigheten.
    Alltför många svenskar har blivit alltför ynkryggade och tycker det är jättekul att sparka på den som alla andra sparkar på.
    Enklast så.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)