söndag 4 april 2010

Senaste från Gaza. Granater, återuppståndelse.

Livsfarlig granat avlossad från Hamaskontrollerat område mot civila i Sha'ar haNegevområdet i Israel - typickt folkbrott - att avlossa den, helt oberoende om den träffar jorden eller ett barnhem.



Utom när det är riktat mot judar förstås, då rapporteras det inte i svenska nyhetsmedia. Enligt grannen Sderot Center är det den trehundratrettionionde missilen sedan "vapenstilleståndet" för drygt ett år sedan men eftersom det bara är emot judar . . . . .   Hade de varit riktade mot Ramallah så ojoj vad TT hade skrivit.

Hundratals araber och tillresande "fredsaktivister" har ställt till med upplopp på flera ställen i Judéen och Samarien under lördagen  och kastat sten i ansiktet på israeliska soldater. Det tycks vara mera inne hos svenska vänsterextrema ungdomar än att göra det mot polisen i Iran, som gärna mördar stenkastarna.

Araber har också överöst en buss med stenar nära Tekoa.

Vad som nog heller inte kommer att rapporteras är att en död arab har återuppstått. Har väl media berättat att judar har dödat honom så inte kan man backa - i detta fallet finns ingen anledning att följa Pressens Etiska Regler om att korrigera misstag. Som den palestinaarabiska nyhetsbyrån Maan (och bl.a. bloggen MXp) skrev, rapporterade araberna att judarna hade dödat en arabisk tonåring i Gaza. Att IDF hade dementerat det beskrev som ett stort skämt.

Du kan se hur Al Jazeera beskrev händelsen, som hela arabvärlden och TT därefter ansåg som given.

Det är klart - vad kan barnen i Gaza göra när de föds till terrorister?

.

 |

.

Muhammed Zen Ismail Al Farmawi ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)