måndag 2 augusti 2010

Islamska och judiska stater. Och vanor.

Där finns EN judisk stat i världen, och muslimerna vägrar kategoriskt att erkänna Israel, och speciellt inte som en judisk stat.

Islamska stater då, är det ok?

Sökte på islamic och hittade t.ex.

Algeriet. Islam statsreligion

Egypten, islam statsreligion sedan 1980 trots ca 10% icke-kristna

Jordanien 96& muslimer. Islam statsreligion

Palestinaaraberna. "the principles of Islamic shari`a are a principal source of legislation" (Art. 4/2) and that "matters of personal status are to be dealt with by shari`a and religious courts" (Art.92/1).

Syrien Islam statsreligion

Och så vidare, gå in på http://www.law.emory.edu/ifl/legal/ och välj önskat land.

När jag ändå sökte på islamic kom jag in på deras bröllopstraditioner - konstigt att muslimska brudar är så SMÅ???


Återgå till palestinaaraberna och deras rabblande. PA gör desperat allt de kan för att berätta för världen att judarna inte har någon historia i Israel och detta område. Västra Muren, en av de få resterna av Salomos Tempel, är alls inte judisk, utan muslimsk, vad är det som de hittade på, att Muhammed band sin flygande kamel där när han var ute och recognoscerade nattetid? PA:s officiella website. Vill du turista i "Palestina" har de överst diverse bilder från den judiska huvudstaden.

Enligt palestinaaraberna har "inga historiska undersökningar eller arkeologiska utgrävningar visat några judiska lämningar i Israel" - speciellt vid Västra Muren men också även övriga Israel. Palestinaaraberna gör vad de kan för att be artister att inte komma till Israel, palestinska historiker talar om att Bibeln ljuger om händelserna i Israel med omgivningar. "Jerusalem var aldrig en judisk stad...." 1925 gick det bra för muslimerna att tjäna några slantar på att förevisa platsen för det Judiska Templet, men nu har historien plötsligt trollats bort. Som du vet håller muslimerna helt desperat på att schakta bort alla judiska lämningar från Tempelplatsen, länk länk länk länk länk länk och speciellt länk

Jag gick in på Wikipedian på Palestine Authority, ner till länkarna till dess officiella sajter - och knappast en enda fungerade.....    Men inget annat fungerar ju där heller. Google hittade heller inget när jag sökte efter palestinian authority website. Förr i tiden fanns det, men deras utveckling....

Att Norge älskar palestinaarabernas attityd, både Hamas och Fatah, har vi länge vetat.

Uppriktigt, det enda existerande moderna Palestina har sin website här.

.

 SvD375

. ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)