onsdag 1 september 2010

Fyra judar och en baby avrättade av Hamas

TT hade visst missfall i arbetet och talar om "israeler" och inte det i deras mun föraktfulla "bosättare".

Det var en ren avrättning av Hamas. Två män och två kvinnor sköts i en bil, därefter kom förövarna och satte en massa kulor i kropparna på nära håll, för att verkligen demonstrera hur Hamas behandlar "apor och grisar".

De människor som talar om att israeler skjuter arabiska ungar som om det hade ett dugg att göra med arabernas regelrätta avrättningar, och inte om ungar som kastar sten i ansiktet på soldater eller på förbipasserande fordon, har en agenda. Den kallas antisemitism.



Hamas tog glädjestrålande åt sej äran att ha avrättat judarna:
Abu Ubaida, talesman för för Izz al-Din al-Qassam (den del av Hamas som mest älskar att avliva folk och se blod)  sade: "Qassam-Brigaderna uttalar sitt fulla ansvar för den ärofulla operationen i Hebron. Våra män har återvänt i säkerhet till sina baser."

Han observerade vidare: "Denna attacken är en i en serie av attacker, en del utförda, en del väntande"

Abu Ubaida sadde att attacken bevisade att samarbetet mellan Israel och Fatahs säkerhetstjänst är helt misslyckad.
Hamas, svenska båtfarares, Broderskaparnas och den svenska vänsterns favoriter har uttalat sig igen och mycket konkret visat vad de står för. Speciellt är de helt ointresserade av fredsförhandlingar för att få en palestinsk stat för första gången i världshistorien. De vill ha hela rasket, inklusive Israel, innan de blir nöjda, och inte genom förhandlingar (som direkt strider mot Hamas uttalade stadgar) utan genom att vinna terrorkriget. Tala om det för alla som står bakom dem, inklusive Svenska Kyrkan (som jag av den anledningen gick ur för länge sedan) och diverse mänskliga sköldar på  båtflockar.

USA har givit den palestinska säkerhetstjänsten oräkneliga hundratals miljoner. För vad? Har de avstyrt ett enda av alla dessa terrordåd? De har inte ställt upp denna gång heller. De israeliska säkerhetsmännen får nu göra upprensningsarbetet och leta reda på de skyldiga. Trots att egentligen Obama har förbjudit dem att leta.

De avlivade är Yitzhak (47) och Tali (45) Ames, Cochava Even Haim (37) och Avishai Schindler (34). Tali Ames var gravid. De efterlämnar 8 barn, alla bosättare.

Den israeliska staten hade tyvärr tagit vapentillståndet från en av dem helt nyligen, eftersom han ju var "bosättare" - som föraktas av Barak. Han var alltså försvarslös,

PA, Abbas organisation sa kallt: "detta är emot palestinska intressen".

En av hjälparbetarna upptäckte plötsligt att en av de avrättade kvinnorna var hans fru.  Israel är mindre än många inser. Hur länge tror du det sitter i hans sinne?

Hamas sitter vid makten i Gaza helt och hållet tack vare all omvårdnad från Västvärlden. Tänk på det!

.

 SvD669
.

....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)