onsdag 7 september 2011

Palestinerna dösura på USA för att de inte får allt de pekar på som vanligt.

Tjänstemän i Ramallah är våldsamt upprörda för att USA talar om för dem att de är helidioter som försöker gå bakom Osloavtalet och tigga FN om status trots alla ouppfyllda löften. USA har nu formellt bett dom om att stoppa vansinnet. Erakat gnäller högeligen att de inte fått några presenter från USA om de avstår från idiotin. Tala om bortskämda ungar som inte har det minsta ansvarskänsla - mycket klart tecken på att de långt ifrån är färdiga att ha en stat, som jag skrivit och översatt många artiklar om här på bloggen.
Tvärtom, USA och många i Representanthuset anser att allt stöd till palestinierna ska dras in om de vägrar lyssna på sunt förnuft utan i stället bara vandrar på, på andras bekostnad, som om de trodde att de enorma donationerna var deras rättighet. De palestinska ledarna anser att deras stolthet är så otroligt mycket mer värt än palestiniernas välbefinnande. Ett nytt lagförslag i USA som jag just översatte en artikel om, gör att alla sådana pengar försvinner - varför ska USA låna från Kina och ge till terrorister?
Palestinierna skiter högaktningsfullt i vad USA säger och i förhandlingar med Israel, det enda sättet att få fred enligt Osloavtalet. Det kan inte ens bli en låtsasstat om USA inlägger veto i Säkerhetsrådet. Generalförsamlingen har ingen som helst laglig rätt att "skapa en stat". Ändå gråter Erakat över att "om Generalförsamlingen säger ja blir Israel plötsligt ansvarigt för allt, hälsovård, undervisning, säkerhet blabla." Han tror sej visst själv. Inte ett skvatt händer mer än att Osloavtalet avbryts och allt palestinierna har fått tack vare det från Israel, vatten, el, telekommunikationer, handel - avbryts direkt. Sen kan han sitta där. Vad han menar är att Israel blir ansvarigt när de har tvingats annektera hela området.
Abbas talar nu om att inte försöka leka i Säkerhetsrådet utan gå direkt till Generalförsamlingen, för att få diverse klappar på ryggen, även om de inte kommer en millimeter närmare att bli en "stat". Det är ju heller inte en hemlighet att de inte vill ha en stat om den inte också omfattar Israel och de kan döda alla judar - även om de accepterar något mindre för att ha plats för bättre avskjutningsramper. Och hundratals länder anser att de är redo för att vara en stat - för att starta nästa Förintelse. Vänstern i Sverige, från sossar vänsterut,  är eld och lågor för det.
PA, Palestinian Authority, har blivit så vana vid att få enorma summor från överallt utan anledning, att de tror att de har någon slags RÄTT till det. När nu alla, från väst till arabvärlden, får ont om pengar blir de dösura för att de får mindre socialhjälp. Omvärlden hade lovat $900 miljoner i socialbidrag i år men de har "bara" fått $331 miljoner. PA kan inte betala ut löner till den stora del av befolkningen som är "statsanställd" med obskyra jobb eftersom de ingalunda hade planerat att behöva tjäna pengarna själva - genom att skaffa exportinkomster genom att bjuda in utländska företag att sätta upp industri där och garantera säkerheten  med sina hundratusentals säkerhetsmän, etc.
För inte så länge sedan löste PA sitt ekonomiska problem genom att tala om för omvärlden: "bara ge oss $5 miljarder så ska vi klara det - men vi vägrar självklart att sluta med terror och hatpropaganda".  Bildt kom omedelart rusande med dina och mina skattepengar. Fayyad har till och med föreskrivit för givarna hur de har tillåtelse att dela upp pengarna i tre portioner över tre år......    Hamas ska ha stora summor av detta för terror mot judarna.
 Och hundratals stater anser att de är färdiga att bilda stat, de flesta av dessa ger inte en spänn till palestinierna, så det är ju lätt.
Söker jag socialhjälp någon gång ska jag prova samma trick och varför ska palestinier och inte jag få det???
 För att utvidga sitt land ägnar sig palestinierna åt att stjäla judiskt land i area C utan några internationella protester. Don efter person - hade Israel gjort sammalunda hade till och med TT vaknat. Som vi minns för ett tag sedan har de mycket patenterade metoder att stjäla land - som att smälla upp fejkade gravstenar och sen kläcka ur sej: "titta, muslimska gravar, det är vårt område!" Samtidigt som UNESCO hjälper dem att stjäla historiska judiska platser.  Även på http://israelisverige.info/?p=8250......

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)