onsdag 5 oktober 2011

TT analyserar Erdogans maginnehåll.

Snart kommer TT att skicka en spion för att kolla vad som finns i hans toalett - de redovisar vad skit som helst som hans ordbajeri producerar, om det visar hans och TT:s hat mot Israel. Nu ylar han om att Israel har kärnvapen. So what? Det är judar som gjorde väsentliga forskningsrön inom både kärn- och atomfysiken så har de inte atomvapen kan de ta fram det. Israel har aldrig gjort några sprängtester, men i deras situation har de sannerligen ett behov av att kunna försvara sig om de blir attackerade så de inte kan göra det på något annat sätt. Något Erdogan hatar dom för.
Erdogan är inte nöjd med att enbart ägna sig åt det vanliga turkiska folknöjet, Folkmord. Innan var det armenier, nu är det kurder. De måste ha ett enormt mindervärdeskomplex.
Kurder har existerat som separat grupp i tusentals år, se Wikipedian, jämfört med palestinierna som existerat sedan 1967 med dagens definition. Varför de inte kräver egen stat i FN, tja...... Där finns inte flera dussin kurdiska stater där som automatiskt skulle rösta fram dem, som för palestinierna.
Samtidigt skäller Ahmadinejad ut Erdogan för att han har accepterat att NATO placera ett radarsystem där, för att avvärja missilhot. Erdogan säger att det inte alls är mot Iran, medan resten av världen har sina misstankar. Ahmadinejad skäller ut turkarna, att de gör det för att försvara Israel. Turkiet har försökt avkräva löfte från NATO att Israel inte ska få några data från radarstationen. Nå, de ser det mesta själva, minns att de är världens näst bästa när det gäller satellitteknik.
I början av 2012 kommer Israel och USA att ha nästa gemensamma militärövning med anti-missiler mot Iran. Se A7, Jpost
Börjar Erdogan gå från dösnack till krigsspel? Nyligen hade han krigsfartyg alldeles för nära Israel. Inte i deras vatten, men mycket närmare än lämpligt, så nära att vänskapliga stater alltid berättar för varandra vad de sysslar med. Leker man med elden på det sättet kan lätt ett finger halka på en knapp, israeliskt eller turkiskt. USA varnar turkarna om att de lätt kan förlora ett krigsskepp på sin idioti, men hysterin tycks ha slagit rot i Erdogan.
Israel har skaffat en ny simulator för flottan där de kan simulera alla situationer.




http://www.svd.se/nyheter/utrikes/turkiet-israel-ett-nukleart-hot_6527058.svd

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)