onsdag 30 januari 2013

"Israel nobbade FN-granskning."

Prominent TT-anklagelse mot Israel.

I artikeln står bl.a. "nobba ett sammanträde där det egna agerandet stod på dagordningen". De har personer i UNHRC, "Människorätts"-rådet som har heltidsjobb att attackera Israel där och det är på dagordningen i stort sett var dag.

Nu, berätta för mej när Människorättsrådet hade uppe de 12000 raketerna som har kommit från Gaza mot civila i Israel. Kan du påminna mej? Kolla beskrivningen här. Aldrig.

Nu, berätta för mej hur FN reagerade när en internationell expert på stadskrigföring från England vittnade om Israels senaste försvarskrig mot Hamas i Gaza. [videolänk]

Kan du berätta när Människorättsrådet hade uppe all terror från palestinaaraber mot israeler? Hm, har de glömt det också? Attackerna de senaste månaderna, månad för månad, på denna internlänken.

Det är nästan som om de enbart får sin information från TT.

De bestämde sig i stället för att undersöka judiska nybyggare som helt följer internationell  lag, som har varit detta sedan 1922, San Remobeslutet, och också Osloavtalet som Arafat fick Nobelpris för, att Israel har full kontroll över area C till förhandlad fred. De har precis lika stor rätt att bygga där som palestinaaraberna har rätt att bygga i Ramallah och Jenin. För att inte tala om deras splitter nya stad Rawabi inte långt från Ramallah. Inte har FN klagat på det byggandet, som på den punkten fick exakt samma rättigheter och skyldigheter som area C.

Förstår du nu varför Israel vägrar lyssna på dravlet från "människorätts"organisationen? TT gör det inte.

......

http://www.dn.se/nyheter/varlden/israel-nobbade-fn-granskning
http://www.skanskan.se/article/20130129/TTUTRIKES/301299767/-/israel-nobbade-fn-granskning
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israels-bojkott-av-fn-rad-vacker-ilska_7874918.svd



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)