fredag 25 januari 2013

Kommunistbloggarna älskar Expressen - som censurerar pro-israeliska kommentarer.

Se denna artikel. som prisades i våra eminenta kommunistbloggar, som vi har rätt många av i Sverige. Jag skickade in följande kommentar - två gånger så det inte skulle vara något tekniskt fel. Försvann omedelbart, och det var inte för att de klagade på sakfel :) Tvärtom.

Såhär skrev jag, vilket inte alls dög för Expressen:

En person som inte kan skilja mellan "demokratiska val" à la Hamas och demokratiskt land, bör inte skriva om politik.
Israel har satsat många miljoner på att stödja högre utbildning för de svagare, muslimer och ultrareligiösa. Tyvärr - det dussinet arabiska Knessetledamöterna ägnar mycket mer tid att uttrycka sitt hat mot judar än att stödja och hjälpa sina arabiska väljare, så de flesta väljer inte, en del araber väljer judiska partier.
Minns vad Arafat fick Nobelpris för? Just det, att Israel har full kontroll över area C, där alla judiska nybyggen sker! Klaga på honom. Varför inte klaga på att det är byggboom i Ramallah och andra arabiska städer där, eller en splitter ny lyxstad för araberna, Rawabi, http://www.rawabi.ps/ som byggs under samma villkor under Osloavtalet, som de judiska nybyggena? Enda skillnaden att Arafat fick kontroll över area A, B - där 96% av alla västbanksaraber bodde både före och efter avtalet - MOT LÖFTE OM STOPP FÖR terror och hatpropaganda! Israel har väntat i 20 år och börjar tröttna.
Högsta Domstolen i Israel är en miserabel och helt icke-demokratisk inrättning, styrd av extremvänstern eftersom nya domare väljs av gamla.
Illegala afrikanska infiltratörer förstör Israel, som på inget sätt har råd med dessa enorma mängder av människor som inte har nåt där att göra, de har samlats i vissa områden som städer i södra Israel och Tel Aviv, där invånarna är helt desperata över förslumningen och ber regeringen om hjälp. Åtminstone har Israel fått stopp på inflödet genom stängsel - för nåt år sen kom 2300 per månad från Afrika, nu ca 30. Se foton av lekplatser i Tel Aviv helt täckta av sovsäckar för dessa infiltratörer.
De enorma summorna pengar från utlandet som går till Israelhat - se ett exempel på http://tinyurl.com/b8wzvu9om hur svenska "bidrag" går till att lära arabiska barn flygplanskapning.

Skriv gärna en ledare om hur Arafat och sen Abbas totalt har vägrat skapa ett land som kunde kallas palestina, redovisa vad Fatahs Konstitution säger om sionisterna - hur dess stadga helt går ut på att med våld eliminera Israel. Abbas har ingte gjort ett dugg någnsin som kan kallas fredsfrämjande. Enbart under december skedde 112 terrorattacker från araber mot israeler, en rätt ordinär månad. Onämnbart i svenska media.
Jag ser att kommunistbloggar gratulerar till denna ledare, jag förstår det.
Den är lång, men inget förbjuder det, och deras tekniska system klagade ej heller. De två likadana som jag sände med ett par timmars mellanrum, bara försvann. Jag mailade ledarredaktionen för att fråga om anledningen - dödstystnad. Som det brukar vara när man skäms men inte vågar erkänna det.

Men vi är i Sverige, där stora media är allsmäktiga och helt har glömt bort Pressens Etiska Regler..

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)