måndag 25 mars 2013

Israel deporterar tre vänsterterrorister från EU.

Israel driver ut tre utländska vänster-upprorsmakare

Av Elad Benari, Kanada
Först Publicerat: 2013/03/22, 21:36

Israel utvisade  på torsdagen tre utländska vänsterorienterade aktivister som tillsammans med den israeliska vänstern och PA-araber ställde till med upplopp och orsakade en störning i Hebron, nära patriarkernas grotta.

Händelsen började när omkring 30 demonstranter, som bar PLO flaggor, några med  masker av USA:s president Barack Obama, kom till området och började upplopp.

Säkerhetsstyrkor som kom till platsen försökte förhindra processionen från att fortsätta och försökte hindra upprorsmakarna att komma in i de judiska områdena i Hebron.

Aktivisterna vägrade dock att lyssna till säkerhetsstyrkorna och fortsatte störningar, vilket ledde till gripandet av en PA-arab som var klädd i en mask av Obama på hans ansikte och som ledde processionen.

Polisen från avdelningen för Judéen och Samarien sade att efter det att araben greps, började två PA araber tillsammans med två israeliska vänster-  och tre utländska aktivister (från Tjeckien, Danmark och Tyskland) att angripa säkerhetsstyrkorna i ett försök att befria sin vän.

Ytterligare styrkor kallades till platsen och grep de sju anklagade för att hindra en tjänsteman, misshandel och brott mot militär ordning.

Under utredningen framkom att den första araben som greps hade attackerat en jude, tagit hans kamera och kastade den så den skadades. De två israeliska vänsterfanatikerna förbjöds vistas i området.

De två PA araberna fördes till den militära domstolen i Ofer, där de släpptes mot borgen och lovade att inte bryta mot militära order som begränsar inträde i områden i Judéen och Samarien.

De tre utlänningarna deporterades tillbaka till sina ursprungsländer i EU.

[EU-lefties älskar att åka till Israel och bråka med judar, eftersom de vet att det är relativt ofarligt.]

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)