måndag 11 mars 2013

Israels vänster i försvaret livsfarliga för de judar de inte gillar.

Israels högsta domstol är helt styrd av extremvänstern av Meretzklass, och Barak, den avgående försvarsministern har ofta samarbetat för att göra livet surt för judiska nybyggare på ett direkt livshotande sätt.

Under lång tid var det inte supportat med skottsäkra glas ens i skolbussar i Judéen/Samarien för judiska barn. Eller i privatbilar även om det nyligen tilläts igen.

Det enda sätt många judiska byar i area C, som är helt kontrollerat av Israel enligt Osloavtalet som Arafat fick Nobelpris för, kan skydda sig är terroriststängsel omkring byn och dess odlingar.

Nu har Högsta Domstolen bestämt att för två byar förlänger dessa livräddande stängel promenadvägen till några arabiska odlingar och självklart har dessa prioritet, så stängslen ska omedelbart rivas innan andra placeras ut, som inte kan irritera någon arab.

Tyvärr är Israels militära styresman för area C i Judéen/Samarien, Nitzan Alon, också extremvänster och helt på arabernas sida mot judarna, liksom Barak. Detta är välkänt och många nationalister i Israel var högeligen irriterade när Barak tillsatte honom, helt emot deras vilja eftersom han är välkänd bosättarhatare.

Du kan läsa  om det på länk1 länk2 länk3

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)