fredag 8 mars 2013

Sverige betalar utbildning för arabiska barn att skriva israelhatande material för internationella media.

För omedelbar publicering,   [Uppgiften från denna länken.]

Mar 3, 2013:

Mossawa Center organiserar en träning i att bearbeta Internationella Mediaföretag  för en grupp deltagare i "Stärka projekt i periferin: NGO:s för palestinaarabiska och beduinbarn aktiveras för samhällsutveckling".

Fredagen den 8 och lördagen den 9 mars kommer 8 ungdomar som var nominerade till en serie utbildningar som börjar med internationella media och fortsätter till internationell opinionsbildning och marknadsföring - att börja sin resa. Deltagarna omfattar ungdomar och kvinnor från Västbanken och Negev och i en speciell händelse kommer de att få sällskap av ungdomar från Gaza genom en videokonferens.

Utbildningen kommer att omfatta föreläsningar och workshops som ges av specialister på betydelsen av de internationella medierna, kompetens att arbeta med internationella medier, sociala medier och sociala nätverk.Wafaa Zriek-Srour, samordnare för projektet säger "Utbildningen som kommer att äga rum i helgen i Ramallah, är en del av den tredje och sista serien utbildningar i detta projekt. Syftet med denna utbildning är att ge kvinnor och ungdomar verktyg för att förbättra bilden av sina frågor i media, genom att lära sig att skriva pressmeddelanden och artiklar och hur man samarbetar med lokala och internationella medier. "Det är värt att notera att detta projekt för ekonomisk styrka syftar till att utveckla mänskliga  och ekonomiska resurser hos kvinnor och ungdomar i Negev och oPT. Projektet stöds av EU och genomförs i samarbete med Sidreh, Lakiya Kvinnors Association Filastiniyat och Heinrich B? Ll Foundation.


Mossawa stöds av alla de vanliga bidragsgivarna till hatpropaganda mot Israel, se länk, där Sverige nämns explicit som stor bidragsgivare. Diakonia är självklart inblandade för att ge bidrag. Som bekant är de en huvudsponsor av B'tselem, som använder stora summor för att ge palestinaaraber filmkameror för att ta/tillverka komprometterande filmer som lätt kommer ut till västerländska media utan verifikationer. Lär de sig att ljuga effektivt, som vid al-Duralögnen, är mycket vunnet. det var ett lyckat mediaskämt som hjälpte intifada II att komma igång, så den svenskbetalande kursen kan mycket väl hjälpa till att få igång intifada III.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)