torsdag 25 april 2013

Varför omfamnar så många muslimer religiös och ideologisk krigföring?


http://unitycoalitionforisrael.org/news/?p=9289

Victor Sharpe - American Thinker, 21 april 2013

Mahatma Gandhi citeras i boken, Gandhi: The Power of Pacifism, genom Catherine Clement, enligt följande:

Bredvid hinduer, sikher, kristna, parser och judar, tillsammans med flera miljoner anhängare av animistiska religioner, alla samexisterande i relativ harmoni, stod en religion som inte skulle acceptera kompromissen ut från resten: Islam.

Gandhi, en hindu, syftade på erfarenhet under sin livstid på den indiska subkontinenten, men tillväxten av wahhabismen och det nuvarande uppsvinget i islamisk triumfalism sedan Gandhis död i januari 1948 utgör nu ett existentiellt hot mot väst, till den judisk-kristna civilisationen, liksom till hinduer, buddhister, bahai och medlemmar av andra religioner eller utan tro.

Frågan som upprepade gånger har ställts av Talking Heads på TV-nät och kabel-tv är hur och varför så många muslimer, unga och gamla, som bor i väst och njuter av alla de materiella och pedagogiska fördelar det skänkt dem, begår hemska terrordåd och begår grymheter på oskyldiga civila, även mot sina egna grannar.

Bombningsförsöket på  Times Square den 1 maj 2010 av Pakistan-födda Faisal Shahzad och Fort Hood-massakern 2009 på obeväpnade medlemmar av militären av Major Nidal Hasan (som fortfarande beskrivs av den problematiska amerikanska administrationen som "våld på arbetsplatsen") är välkända . Så är också försök till terrorism av en somalisk invandrare, Mohamed Osman Mohamud, som hade kommit till Amerika vid fem års ålder med sin familj som flykting från helvetet som är Somalia, och som försökte att döda tusentals under en julgransbelysningsceremoni i Portland, Oregon.

Men tills de tjetjenska muslimska Tsanaevbröderna lyckades i sin massaker på Boston Marathon, hade de flesta terrorattacker hindrats sedan 9/11-förstörelsen av tvillingtornen och en del av Pentagon som de 19 saudiarabiska kaparna utförde, där 3000 människor mördades. Men den här gången lyckades de muslimska missdådarna.

Det var förödande av president Carter som skar av Shahen av Irans fötter, en envåldshärskare som fängslade och begränsade jihadister och islamistiska grupper och som var en supporter och allierad till USA. Precis som president Obama, som lika förödande förstörde Egyptens president Hosni Mubaraks liv [och vars historia kommer att bli minst lika fläckad som Carters], blev det efterföljande vakuumet snabbt och glatt fyllt av islamistiska fundamentalister och det Muslimska Brödraskapet respektive som införde sharialagar och höjde fanan av islamisk överhöghet.

Med Shahens fall kom ayatolla Khomeini från sin exil i Frankrike, och nästan omedelbart resulterade Carters dåraktiga handling i ett till synes oändligt och förödmjukande fängslande av amerikanska ambassaden i Teheran. Sedan dess har Iran matat lågorna av islamisk terror runt om i världen, beväpnat och finansierat terrororganisationer som Hamas och Hezb'allah.

Ayatollah Khomeini predikade våld för att slutligen erövra "de otrognas land." Med det menade han Israel, de kristna europeiska staterna och Storbritannien, USA, och hela den icke-muslimska världen. Hans anhängare över hela den muslimska och arabiska världen har alla godkänt legitimiteten i jihad mot vad de kallar "islams fiender." Islamiska martyrskapsoperationer - speciellt att spränga mjuka mål som åskådare vid idrottsevenemang - är deras garantier till paradiset även om offren är barn.

Så svaret på dessa talande huvuden i media som oändligt frågar varför så många muslimer begår sådana illdåd kan ses både i koranens passager och i, till exempel, den kväljande hatindoktrineringen som finns i statskontrollerade palestinska TV-och radiosändningar [helt finansierat av Västvärlden, speciellt EU och Sverige].

Här är några av de ohyggliga passagerna från Koranen:

  • "Döda de otrogna var du hittar dem." Koranen 2:191
  • "Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap." Koranen 9:123
  • "När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem." Koranen 09:05
  • "Någon annan religion än islam är inte acceptabel." Koranen 3:85
  • "Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem." ... Koranen 9:30
  • "Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam" Koranen 05:33
  • "Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar." Koranen 22:19
  • "De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem." Koranen 8:65
  • "Muslimer får inte ta de otrogna som vänner." Koranen 03:28
  • "Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen." Koranen 08:12
  • "Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna." Koranen 8:60

Och här är några exempel på de palestinska sändningar som sår hat bland barn så unga som tre år, odlar ännu en generation av terrorister och förstör hoppet för varje sann och varaktig fred med den hårt ansatta staten Israel.

Till exempel innehöll barnens show, The Best Home, en scen där en ung flicka reciterade en dikt fylld med budskap om hat och andra förtal  som demoniserar judar. Dikten gjorde avskyvärda och fantastiska påståenden om judar, "Allahs fiender, söner av svin" som har skändat Koranen och Jerusalem, "mördat barn," "brutit deras lemmar," och "våldtagit kvinnor på stadens torg."

Detta vitrioliska budskap syftar till att i den framtida generationen av palestinier inte bara skapa hat och våld, utan underminerar själva kärnan i samexistens och fred. Det förgiftar sinnena hos oskyldiga små barnen istället för att främja respekten för varandra, vilket är en hörnsten för verklig fred. Det ironiska är att dessa groteska och bedrägliga anklagelser är exakt vad som rutinmässigt begås av regimerna i så många muslimska och arabiska stater.

I vår politiskt korrekta värld försöker medlemmar av media och kommentatorer ofta att distansera islam från många handlingar av det fruktansvärda våldet, med avseende på påstådda skillnad av "radikal islam" eller "moderat islam" och så vidare. Men låt oss reflektera över orden från Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdoğan,  nära vän till Irans folkmordspresident, Mahmoud Ahmadinejad, Obama och Bildt.

Som svar på begreppen "moderat och radikal islam" som tydligen citerades till honom av en västerländsk journalist, sade Erdogan: "Dessa beskrivningar är mycket fula, det är kränkande och en förolämpning mot vår religion. Det finns ingen måttlig eller omåttlig Islam. Islam är islam, och det är allt."

Vissa försöker ständigt ge, som liberaler gör, ett frikort till islamiskt missbruk, vilket bara uppmuntrar till att ignorera uppenbart hot mot den judisk-kristna civilisationen från sharialagar och påtvingad dhimmitud och våldsamma tendenser, för att tona ner deras våldsamma ambitioner att erövra världen ägnar sig anhängarna åt det som har kallats "en ideologi insvept i en religion."

Det har varit ett mål för islamiska terrorister och jihadister att använda människor som inte ser Arabvärlden eller Mellanöstern begå grymheter på mjuka mål i USA för att de ska smälta in bättre med majoritetsbefolkningen. Detta kan vara den första vågen av sådan terror.

De två tjetjenska bröderna har alltså nästan säkert anammat hat mot icke-muslimer som de islamiska texterna är fulla av, i de eldiga predikningarna av imamer, på islamiska hemsidor, och i islamiska sociala medier. Och de är inte ensamma.

Victor Sharpe is a freelance writer and author of the trilogy Politicide; The attempted murder of the Jewish state.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)