fredag 3 maj 2013

Är självmordsbombningar rättfärdigade? Vad tycker muslimer?

"suicide-bombing1Från denna länken. Hur många procent av muslimerna i olika länder som anser självmordbombningar vara berättigade. Data ursprungligen härifrån.
Alla muslimer har Koranen gemensamt där det står:
  • "Döda de otrogna var du hittar dem." Koranen 2:191
  • "Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap." Koranen 9:123
  • "När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem." Koranen 09:05
  • Någon annan religion än islam är inte acceptabel." Koranen 3:85
  • "Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem." ... Koranen 9:30
  • "Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam" Koranen 05:33
  • "Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar." Koranen 22:19
  • "De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem." Koranen 8:65
  • "Muslimer får inte ta de otrogna som vänner." Koranen 03:28
  • "Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen." Koranen 08:12
  • "Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna." Koranen 8:60.
Det är illa nog. Men varför är det så olika i olika länder? En väsentlig punkt är förstås förekomsten av antisemitisk statlig propaganda i det landet, och det är inte konstigt att palestinaaraberna är mest mordbenägna. En fullständigt monoton kör av judehat har hörts därifrån speciellt sedan Peres och Rabin släpade dit Arafat. Arafat var den som skrek vilt om skönheten hos arabiska barn som lyckades avliva en jude, vilket har fått till följd att deras föräldrar och släkringar älskar att spänna på dom bomber och knivar och annat och skicka dem mot judar. Det är också förklaringen till att ett antal av dem hamnat i israeliska fängelser - och att det INTE sänds åter till de som skickade ut dem! [video]

 I Osloavtalet sades ett antal väsentliga punkter, dels att PA (Palestinian Authority, först med Arafat sedan Abbas i styret)  skulle få kontroll över de områden, A, B där 96% av alla araberna i Judén/Samarien bor. mot villkor att de totalt stoppade terror och hatpropaganda!
Israel har väntat på detta i 20 år och har snart tröttnat. Area C, där 4% av dessa araber bor, fick Israel total kontroll över - detta skulle gälla fram till avtalad fred, men eftersom PA totalt har vägrat att diskutera denna fred så måste Israel snart annektera area C - vad hindrar dom? Ingen internationell lag i världen!
I area C bor ca 15 araber per km2 - tänk dej alltså en per kvadrat om drygt 250-250 meter,  ser du honom och hans get i mitten? Och tack vare denna get vill EU ge hela området till Israel, efter att först ha gett Arafat Nobelpris för att ha accepterat denna uppdelning av Judéen/Samarien fram till förhandlad fred - vilket palestinaaraberna inte vill förhandla om. Vadför? För att de vill ha hela Israel förstås! Minns vad Fatahs Konstitution säger, den som Abbas följer benhårt:
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Jag skrev nyss om arabiska terroristen Salam Zaghal och hans mordorgie i en vägkorsning i Samarien. Hans hjärntvättade familj har sagt att "han bara gjorde sin plikt" att mörda. Det är vad statspropagandan har givit plus det faktum att de lever efter Koranen.
Efter de otroliga mängder med hjälp palestinaaraberna fått från Israel fortsätter dessa att gnälla att de inte får nog! Kolla denna videon: [videolänk]

Israel låter många palestinaaraber arbeta i Israel, 41.000 har arbetstillstånd och 22.000 arbetar där illegalt medan 15.000 arbetar i judiska nybyggen i area C av Judéen/Samarien, trots Abbas protester, men eftersom han inte har något arbete att erbjuda dem och de behöver äta......   Massor av artiklar hittar du online som säger att Israel är hamska som utnyttjar deras arbetskraft och inte låter dem svälta ihjäl i lugn och ro. 
Israel ger otroliga mängder varor till Gaza, se http://www.cogat.idf.il/894-en/Matpash.aspx
Israel har alltså gett palestinaaraberna väldigt mycket, som de lovade i Osloavtalet, en del är ren humanitär verksamhet medan palestinaaraberna inte uppfyllt ett enda löfte och Hamas inte accepterar avtalet. Israel har inte någon som helst skyldighet att hjälpa Gaza enligt internationell lag när de kan få precis lika mycket från Egypten och alla NGOs som levererar saker kan lika väl göra det den vägen. PA kunde minimera kontakten med Israel om de kommunicerade mycket mer med Jordanien, ett annat arabland som ligger väldigt nära.  Kolla hur nära Jeriko ligger den jordanska gränsen, och PA har kontrollen där. 
Det är rätt väsentligt också att minnas vad de fick från Israel från det att Israel vann kriget 1967 tills Arafat tog över, se denna länken. Israel har alltså givit PA kontroll över Judéen/Samarien, de områden där 96% av alla araberna bor. Israel har gett dom hela Gaza för att få fred i gengäld. Frågan är vad som skulle motivera dem att ge än mer.

En artikel från Washington Post är rätt intressant för den som favoriserar revolutionen i Egypten: 64 percent of Muslims in Egypt and Pakistan support the death penalty for leaving Islam

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)