söndag 19 maj 2013

Bilder på stenkastande vansinniga araber som försöker döda baby i baksätet på bil. Svenska sossar applåderar.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/168113#.UZj2J7VSWCY

Araber på båda sidor av vägen kastade stenar på bilar som transporterder judiska familjer på lördagskvällen. Den här gången överlevde bebisen.

Av Gil Ronen
Försa Publicerat: 2013/05/19, 18:35

[caption id="attachment_14660" align="alignright" width="250"]Efterdyningarna av Wadi Harmiya-bakhållet Efterdyningarna av Wadi Harmiya-bakhållet[/caption]

Stenkastande arabiska terrorister överföll flera bilar som transporterade judiska familjer vid 01:30 lördag kväll vid Wadi Harmiya i Samarien. Några smärre personskador har rapporterats, och en del skador åstadkoms på bilar.

En av bilarna kördes av Adiel Getz, bosatt i Esh Kodesh. Hans fru och tre barn - en av dem är ett par månader gammal - var i bilen.

Getz berättade att han såg stenar kastade på bilen från båda sidor av vägen samtidigt. En missade fönstret men den andra gick igenom och krossade det.

Stenkastning2Han fortsatte att köra, och stannade bilen vid Shilo Junction. Andra bilar som redan hade attackerats stod vid korsningen, och ytterligare bilar som angreps efter hans, gick med dem strax efteråt.

Det tog 30 minuter för en IDF-styrka att dyka upp, ta emot upp­gif­ter om attac­ken och köra till Wadi.

Ayelet Shlissel från Ariel var i en annan av de bilar som attackerades. Hennes man var i sätet bredvid henne. Han träffades av en sten, som lika gärna kunde ha drabbat deras fyra månader gamla bebis, som sov i en stol i baksätet.

Stenkastning4"Jag vill inte tänka på vad som skulle ha hänt om det den stora stenen hade slagit i barnets huvud," berättade hon. Hon försökte få IDF att inse att det är terrordåd.

Stenattacker har dödat och lemlästat flera människor, däribland barn. Den senaste barnet som föll offer för en sådan attack, Adelle Biton är fortfarande medvetslös på ett sjukhus, två månader efter attacken.

Stenkastning3gVad TT säger om det får du leta reda på själv. Vad säger Fatahs systerparti i Sverige?

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)