söndag 12 maj 2013

Judar i Judeen - usch så hemskt. Eller - se!

Israels regering har tyvärr gjort väldigt negativ propaganda om de gamla judiska områden, mycket väl kända från Bibeln (och obefintliga i Koranen) som heter Judéen och Samarien. 96% av de araber som bor där är koncentrerade i area A, B, återstoden har en arab per 250-250 meter, knappt, om man sprider ut dem. De har ALDRIG ägt det! Där finns små områden där araber har legala papper att de äger området, men alltför många som har papper, har dom från den illegala Jordanska ockupationen, och de är självklart värdelösa. Lika illegala som Jordaniens ockupation, som endast accepterades av England och Pakistan.
Du har sett bilder av byggboomen i Abbas huvudstad Ramallah [länk1 och vidare länkar där] men vad har du sett från area C, som Israel fick full kontroll över till avtalad fred, inte frampressad i FN, samtidigt som Arafat fick Nobelpris för det. Har du sett hur denna area C ser ut. där 2% ungefär består av judiska byar och vägar? Här en video. [videolänk]

Om du har följt med nyheterna - dvs INTE DN och SvD - vet du att där har varit ett farligt liv i area C på sistone, drösar av vilda arabiska terrorister som gör sitt bästa att mörda judar, från åldern 0 och uppåt. Här några länkar som du bör studera:

Arabs Torch Jewish Vineyard in Samaria

Arabs Protest, Israelis Hit with Tear Gas

Amnesty International Condones Killing of "Settlers"

Soldiers: We've Capitulated to Rock Throwers

Major Terror Ring Busted by Shabak, Just in Time

Police, Shin Bet Solve Terrorist Stabbings

Shabak: 'Mini-Intifada' Sees Increased Firebomb Attacks

Alla väntar på att Ya'alon, försvarsminister, ska börja agera som han sa när han anklagade Barak för hans släpphänthet där, men fortfarande har inget hänt. Åtminstone inser han att Israels löften till dessa förhatliga "settlare" måste hållas.

Defense minister okays 296 homes in West Bank settlement


Bennett är en förhoppningsvis framtida premiärminister i Israel

Bennett: Take Offensive in Judea and Samaria

Bredvid denna verklighet, läs också denna och fundera

Branding Judea and Samaria

Du kan lära lite mer om "bosättningar" på

Netanyahu's Settlement Jungle

The West Bank May Never Be the Same

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)