lördag 22 juni 2013

Ashton stöder helt och hållet Hamas' raketattacker mot Israel - anser att judar inte får försvara sig.

19 juni:

PA Terror Rocket Attack Explodes in Gaza

En eller två av raketerna riktade mot Israel, ramlade i stället ner i Gazanernas egna huvuden, konstigt att inte Aftonbladet beklagade sig över olyckan. Tre avfyrades, riktade mot befolkningen i Ashkelon, alls inte några militära mål.

19 juni:

Terrorists Fire 3 Rockets at Ashkelon

21 juni:

Cogat
Ashton Calls on Israel to End Gaza 'Siege'

Baronessan Ashle skiter fullständigt i de enorma mängderna gods som kommer in dagligen till Gaza från Israel. Ärligt talat har jag upptäckt att hon är lika dum som ful, vilket inte är lite. Klicka på bilden så får du massor av information som fru Ashle hade behövt läsa, men vägrar. Det är ju inte DET hon får sin enorma lön för. Hon har just slösat bort en miljard Euros av våra skattepengar på Egypten utan det minsta resultat, DET får henne inte att gallskrika  IiS3.
El_Arish_port
Du har länkar till de senaste veckorapporterna om du klickar på lastbilssidan  ovan, med detaljer över allting som levererats till terroristerna i Gaza, och de som valde Hamas som terroristledare.

Varför för höge F.... transporterar inte alla givare gods från Egypten, som inte är i krig med Gaza? Här en bild från hamnen i El Arish.
El_Arish_mapjpg
El Arish
El Arish street

Vad är det, ca 5 mil från gräns­över­gån­gen till Gaza, ingen match för en rad kame­ler. El Arish är väl lika tjusigt som många tu­rist­or­ter vid havet, se huvud­gatan på nästa bild. Så vad i all världen kommer alla NGOs, UNRWA blabla till fien­de­lan­det Israel och inte El Arish? Bättre öl?

För en månad sen rapporterades att Saudiarabien hade klarat att leverera 10 ton medicin och utrustning via El Arish, konstigt att inte västerländska NGOs klarar det.

Ashlet babblar: "We want to see the crossings open, and the economic situation improved," she said in a remark directed to Israel at a joint press conference with UNRWA Commissioner General Filippo Grandi. (Vi vill se gränsövergångarna öppnas och den ekonomiska situationen förbättras ", sade hon i en kommentar riktad till Israel vid en gemensam presskonferens med UNRWA General Filippo Grandi.)" men skulle inte få för sej att se "crossings open" från Egyptens sida, för då kan hon inte skälla ut Israel, hennes enda stora våta dröm.

Hon stod och gastade i Gaza, även om inte Hamas hade lust att prata med henne - så sägs åtminstone officiellt. Hamas bedyrade hur demokratiska de var [mot sina innersta medlemmar for sure] och fattade inte att EU envisades kalla dom terrorister - de dödade ju enbart judar liksom Arafat som älskades av Europa. Hon bedyrade att hon inte träffat Hamas när hon var i Gaza - nån som tror på det?

Hon prisade också UNRWA som lyckats hålla miljoner palestinaaraber fångna i 65 år utan chans att bli vanliga arbetande skattebetalande människor vilket är en del av de mänskliga rättigheterna. Hade varit roligt att fråga tanten hur det gick med EU:s löfte att bevaka gränsövergången vid Rafah, de sprang som råttor när Hamas kom och sitter och dricker kallt öl i Israel på EU:s skattebetalares bekostnad.

 När EU kommer smygande och vill köpa gas och olja från Israel, det enda civiliserade demokratiska land de kan lite på och köpa från förutom Norge, hoppas jag Israel tar bra betalt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)