fredag 7 juni 2013

Sossarna OCH dess underavdelning SIV är helt förvirrade.

SIV - hört om det? Finns dom kvar? Jag såg frågan just på Facebook.

De utlystes stort och brett, Socialdemokratiska IsraelVänner, Sök på det, alla israelvänner i Sverige gladdes. Sen hände absolut ingenting. Jo, de bjöd in Göran Persson till ett seminarium, som var bra och chockerade alla av dagens sossar som spyr judehat redan före frukostvällingen.

De har aldrig varit Israelvänner, deras ledare älskar Meretz, och kan till nöds umgås med det Israeliska arbetarpartiet,  majoriteten av Israel skiter de uti. 

Den senaste gallupundersökningen i Israel, där har vänstern tagit sig en del sen valet:
May 13, 2013
Första gallupundersökningen efter det att Lapid lade fram första versionen av hans budget.
Nuvarande Knessetplatser inom [fyrkantiga parenteser]
26 [31] Likud Beitenu
20 [15] Labor
16 [19] Yesh Atid
13 [12] Bayit Yehudi
10 [11] Shas
08 [06] Meretz     extremvänster
06 [07] Yahadut Hatorah/UTJ
04 [06] Movement
04 [04] Hadash     kommunister
03 [04] Ra’am-Ta’al
03 [03] Balad     arab
03 [00] Strong Israel
02 [02] Kadima
02 [00] Am Shalem
60 [61] Höger-Religiösa
60 [59] Center-Vänster-Arab
Så just nu lika mellan höger och vänster.
Vem man umgås med säger rätt mycket. Meretz försökte just bjuda in en rälig israelhatare från PA, men han fick inte visum.

Meret'z Darling: Netanyahu är en hund

Video visar Meretzs påtänkta gäst Jibril Rajoub, som fördömde "Judar, Satans, de sionistiska jävlarna."

 Av Gil Ronen
Först Publicerat: 2013/06/07, 09:07

 En video observerad och översatt av Palestinian Media Watch (PMW) visar palestinska myndighetens officiella talesman Jibril Rajoub fördöma judar som "Satans" och "de sionistiska jävlarna" inför publik. [videolänk]

I en annan PMW-video, kallar han Israels premiärminister Benjamin Netanyahu "en hund." [videolänk]

Rajoub skulle vara huvudtalare vid Meretzpartiets konferens söndag, men regeringen vägrade att ge honom ett visum för att komma in Israel för händelsen.

Meretz huvudperson MK Zehava Galon sade att beslutet att förhindra Rajoub från att komma in i Israel är förbryllande med tanke på att Rajoub besöker Israel ofta. "Det här är ett försök att tysta en person som skadar en av de mest framträdande förespråkarna för fred på den andra sidan, och det är svårt att skaka av sig känslan att säkerhetsetablissemanget gör politiska beslut och inte professionella," hävdade Galon. [Vilket får en att undra om Meretz' uppfattning av "fred", verkar vara snarlik Abbas vars uppfattning om vilken fred han vill ha klart uttrycks i Fatahs Konstitution:
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen. 
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)