onsdag 19 juni 2013

Vad vill BDS:arna egentligen? Klart uttalande av dem.

http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23909/Default.aspx

Ledare av Bojkott, Avyttring och Sanktioner (BDS)-rörelsen som syftar på att delegitimera Israel, visade sina sanna färger vid en konferens i Betlehem förra veckan genom att bojkotta även en förhandlad fred med den judiska staten.

"Vi har inget förtroende ... för de så kallade förhandlingarna," berättade BDS-ledaren Omar Barghouti för Frankrikes nyhetsbyrå AFP under konferensen.

Nazi_boycotEnligt Barghouti kunde konflikten sluta först när Israel fullständigt kapitulerar för alla arabiska krav, inklusive, men inte begränsat till, att öppna sina portar för miljontals så kallade "palestinska flyktingar", en aktion som demografiskt skulle förstöra den judiska staten. [Detta är alltså BDS-rörelsens mål, om någon trodde något annat. Och också målen för alla kyrkor etc. som står bakom BDS-nazisterna, minns det gamla naziskriket "köp inte hos judar".]

Barghouti och hans anhängare uppmanade den palestinska myndigheten att sluta spela diplomatiska spel med Israel, och istället kasta hela sin tyngd bakom BDS' ansträngning.

Det bör noteras att den palestinske ledaren Mahmoud Abbas faktiskt håller med Barghouti och BDS' politik angående framtida fred med Israel. Abbas har vid flera tillfällen sagt att han inte kommer att underteckna ett fredsavtal som inte inkluderar kontroll av Jerusalem och "rätten" att översvämma Israel med miljontals arabiska civila. Minns Fatahs Konstitution där det bl.a. står
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.

Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Det bör också påpekas att detta var samma BDS-konferens där en högt uppsatt tjänsteman inom PA attackerade en deltagare för att ställa en "provocerande" fråga. Deltagaren blev senare slagen av den palestinska polisen. Den artikeln följer.

Bethlehem BDS-Konferensen blir ful ... för palestinierna

Nizar Banat Palestinsk aktivist Nizar Banat efter att ha blivit misshandlad av palestinska polisen för att ha gett PA:s eko­nomi­mi­nis­ter Jawal al-Naji en "provo­ce­rande" fråga

En konferens för att främja Bojkott, Avyttring och Sanktioner (BDS)-rörelsen mot Israel hölls i Betlehem under helgen. Men istället för att få Israel att se dåligt ut, visade sammankomsten just att det är den palestinska myndigheten som genomsnitts-palestiniern har mest att frukta från.
PA:s ekonomiminister Jawad al-Naji höll ett tal vid konferensen, och blev häpen när en av deltagarna tillspetsat frågade varför den palestinska regimen förbjuder normalisering mellan genomsnittliga palestinier och israeler, men ändå bedriver säkerhetssamordning med den israeliska militären.

Naji attackerade deltagaren, Nizar Banat, innan han stormade ut från sessionen. Banat berättade senare för palestinska media att efter att ha lämnat lokalen, attackerades och misshandlades han av palestinska säkerhetstjänstemän.

En annan deltagare berättade för Jerusalem Post att Naji inte lämnade frivilligt, utan blev tillsagd att lämna av publiken, som var upprörd över den palestinska tjänstemannens agerande. Hon sade också att palestinska säkerhetsstyrkor sökte på mobiltelefoner hos flera närvarande för att se till att det upphettade utbytet som involverade Naji inte hade registrerats.

Se också
The Radicalization of Palestinians Kerry Has Not Heard About
'Palestinian' economy minister walks out of BDS conference, security guards beat up participant
BDS Leaders: 'Only Solution is Violence'
BDS vs. Palestinian Statehood


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)