fredag 19 juli 2013

1967 års gränser för Israel.

israel1967
obama_ashton
Vi hör Obama och Ashton och andra högljur tala om "1967 års gränser" för Israel, med vissa små modifikationer.

Den 11 juni 1967 såg Israels gränser ut som på denna kartan. Jag undrar var de tänker göra modifikationer.

Om de menar stilleståndslinjerna mellan Israel och Jordanien så var god och läs här. Avtalet säger kristallklart att dessa stilleståndslinjer FÅR INTE användas som politiska/nationella gränser!!!

Inte för att de två gelehallonen vet nåt om sånt, men deras rådgivare borde. Men tydligen inte. Till och med telepromptern är censurerad från verkligheten.

Och den berömda §242 från Säkerhetsrådet, rådgivande, ej bindande, vad säger den? Eftersom det har varit viss debatt så kan du här se vad den faktiskt säger, sagt av en av de som utarbetade skrivelsen. Den upprepar också det ovanstående, att stilleståndslinjen inte får tas som någon slags politisk/nationell gräns. Den upprepar att Israel i och med ett fredsavtal - du vet det som Arafat och Abbas vägrat skriva på - ska lämna tillbaka LAND, inte ALLT land. Och som du ser på kartan är 90% av landet det talas om, Sinai. Lämnat tillbaka mot FRED mot Egypten. Samtidigt fick Egypten olje- och gasfält, med krav att de skulle sälja av gasen till Israel.

6-dagarskriget som skapade dessa gränser, de två okunniga typerna nämnda överst, vill tydligen att Israel ska gå tillbaka till de oförsvarbara gränserna från före kriget, som motiverade hela arabvärlden att attackera Israel, så de får chans att attackera igen. Bildt drömmer om samma sak. Klickar du på den första bilden ser du att den kommer från en äcklig och väsentlig artikel som berättar hur de två samarbetar för att attackera den judiska staten. Lyder inte Israel så låter de bli att förhandla med Iran för att försöka stoppa dem från att anfalla Israel med kärnvapen. Jättesnyggt, men det är vad den västerländska "kulturen" har sjunkit till - nazisterna kunde inte ha gjort det värre. Och Israel får än större anledning att attackera Irans kärnvapenproducerande ställen, allt eftersom det blir klarare att Obama inte har lust.

Idéinspiration från denna länken.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)