torsdag 25 juli 2013

Obama väntar med att ge F-16 stridsflygplan till Egypten

http://www.debka.com/newsupdatepopup/5130/

DEBKAfile 24 juli, 2013, 07:18 (GMT +02:00)

President Barack Obama beslutade på onsdagen att hålla tillbaka fyra F-16 stridsflygplan från det egyptiska flygvapnet under oroligheterna i Egypten. Obama uttrycker sitt missnöje över Egyptens försvarsminister Gen / Abdel Fattah El-Sisis vägran att tillmötesgå Washingtons krav på att släppa den avsatte presidenten Mohamed och föra det Muslimska Brödraskapet in i den nya interimsregeringen. Istället har de i allmänhet eskalerat sin duell med brödraskapet, uppmanat folk att ena Egypten till stöd för den militära konfrontationen med "terrorism och våld."

Observera att detta är islamister mot islamister, sunnis mot sunnis. Saudierna, Förenade Arabrepublikerna, Kuwait och Egypten mot Muslimska Brödraskapet som också Quwait gett en stor del av sin samlade förmögenhet till, liksom Erdogan, i både Egypten och Gaza, helt i onödan. Obongo hör till sen senare gruppen och fortsätter göra totalt bort sej IiS3

Egypten har redan 220 F-16 - vad katten ska de ha alla till förutom en attack mot Israel? Egypten behöver vatten, mat och energi i den ordningen - hade Obongo gett dem en stor avsaltningsanläggning hade han plötsligt blivit en aning omtyckt av befolkningen, som nu hatar honom för allt han har ställt till med. Egypten avsaltar mindre än 1% av sitt dricksvatten medan Israel går mot 100%. Deras kvot av vatten till Nilen räcker inte alls längre, engelsmännen bestämde den för ett antal decennier sedan när befolkningen i Egypten var mindre än hälften av vad den är nu. Egyptens bönder kan inte ens föda sig själva när de jobbar heltid. Och Obongo ger än fler onödiga F-16.......  Undrar hur många av hans skolbetyg är fejkade, och även om alla inte är det tycks han ha fejkat tentaresultaten.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)