söndag 28 juli 2013

Socialdemokraternas systerparti ärar terrorist för att ha slagit ihjäl 61 judar.

Fatah ärar terrorist för att ha mördat 61 israeler

Som inledning till "fredssamta

Av Gil Ronen
Först Publicerat: 2013/07/25, 06:27

Löfven_SysterpartiMedan väs­ter­länd­ska le­dare ver­kar för för­hand­lin­ar mel­lan Is­rael och den pale­stin­ska myn­dig­he­ten, och upp­ma­nade till isra­elisk , men inga ara­biska ef­ter­gif­ter - bland an­nat ut­släp­pan­det av dömda ter­ro­ris­ter med oav­tjä­nade straff - fort­sät­ter PA:s le­dar­skap sin mång­åriga tradition att hedra terrorister som mördat civila israeler, rapporterar Itamar Marcus och Nan Jacques Zilberdik vid palestinska Media Watch.
Fatah glorifies terrorist Abdallah Barghouti as "brave prisoner" because he prepared the bombs for suicide terror attacks that:
- "killed 15 Zionists" at Sbarro restaurant
- "killed 11 Zionists" at Moment Café
- "killed 15 Zionists" at Sheffield Night Club
- "killed 9 Zionists" at Hebrew University
- "killed 11 Zionists" at the Ben Yehuda pedestrian mall
PMW pekar på en bild som dök upp på en officiell Fatah Facebooksida, som förhärligar dessa fem av de självmordsbombningar som Barghouti beredde sprängämnen för, som dödade 61 "sionister".

Grafiken postades av administratören för den officiella Facebook-sidan för värvning och organisation till Fatah. Terroristen Barghouti hedrades som "modig fånge" och hans attacker som "självuppoffrande aktivitet" och "Martyrer söker jobb."

"Martyrskap-söker operationer" är den palestinska omskrivningen för självmordsbombningar.
Barghouti avtjänar 67 livstidsstraff för framställning av sprängämnen för terrorattacker där 67 människor mördades - Sbarro restaurang (15 dödade, 9 augusti, 2001), Sheffield Club (15 dödades den 7 maj 2002), Moment Café (11 dödade, 9 mars 2002), trippelattack på Ben Yehuds gågata (11 dödade, 1 December 2001), Hebrew University (9 dödade, 1 juli, 2002), och buss 4 i Tel Aviv (6 dödades, Sept 19 2002).

Efter PMW:s förevisande tidigare i maj av PA TV:s besök i  terroristen Barghoutis hem och två andra terrorister som tillsammans avtjänar 166 livstidsstraff, kritiserade PA TV PMW och säger att de inte är terrorister utan "hjältar" och attackerade PMW för att kalla dem "terrorister". [Gjorde våra kära socialdemokrater sammalunda?]

Palestinska myndigheten får ett "frikort"

Israeliska kommentatorer har länge påpekat att medan den israeliska regeringen är föremål för omfattande påtryckningar för att göra eftergifter för att främja "god vilja", ställs inga sådana krav på den palestinska myndigheten.

Efter EU:s tillkännagivande att det skulle bojkotta judiska samhällen i Judéen, Samarien, Golanhöjderna och delar av Jerusalem, anklagade Anti-Defamation League EU för att ge PA ledarskapet ett "frikort" för att fortsätta hetsa och uppmuntra våld mot israeler .

I ett brev till EU:s utrikespolitiska chef Catherine Ashton, utmanade ADL National Director Abraham H. Foxman och sa att "president [Mahmoud] Abbas har blockerat [freds]processen med sina förutsättningar, så vem pressar EU? Israel. Vem får ett frikort? Palestinierna."

Foxman uppmanade EU att upphöra med sin "mångåriga vana att inte hålla den palestinska myndigheten ansvarig för sina handlingar och den passivitet som är ett entydigt hinder för fred."

Dessa "åtgärder" inkluderade den ständiga strömmen av antisemitisk uppvigling av officiella och inofficiella organ inom PA. Israeliska politiker och kommentatorer kommer utan tvekan att vänta och se vad reaktionen - om någon - hos västerländska ledare måste bli efter denna senaste incidenten.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)