fredag 16 augusti 2013

Lönar sig invandringen till Sverige?

Svenska regeringen vansinnesljuger om detta utan några som helst bevis. De försöker tvärtom hemlighålla alla siffror som skulle kunna bevisa motsatsen. Alla utom SD enligt direkt personlig uppgift. Tino Sandanaji har gjort en utredning, också med kopia på Avpixlat, inte i några andra svenska medier eftersom de är rädda om presstödet, som trivialt och simpelt motbevisar regeringens radikala lögner och avsaknad av ansvar för sina aktioner och ödesdigert slöseri med våra skattepengar.

Han har valt ut tre svenska invandrartäta orter och visar i diagram hur skatteintäkt och inkomst kontinuerligt sjunkit från 1995 till 2012,  du bör definitivt klicka ovanstående länk och se själv. Enklare och åskådligare kan det ju inte göras. Man önskar bara att han hade gjort en intelligent extrapolation och sträckt ut kurvorna 20-30 år till. Gissningar är gissningar liksom Affes blogg, nedan, men ger ändå foder för tankar.
 
Svenska_inkomster_extrapolated
OK, jag bad min fru göra en linjär extrapolation för hand i Photoshop med följande resultat som på bilden som man får tolka som man vill.

Det borde vara en forskningsuppgift att göra samma sak med ett större antal städer över EU, men man lär garanterat inte få EU-bidrag för DEN forskningen.

Tillväxt EU.
Tillväxt i Eurozonen.
Du har antagligen sett Affes blogg, med profetior om utvecklingen - d.v.s. avvecklingen av det svenska Sverige. Vilket samtidigt är den långdragna begravningsritualen IiS3 av det judisk-kristna Europa och västerlandet. Ingen har väl undgått att Europas ekonomi har stora problem. Visst kan man inse olika anledningar, ibland går det lite upp, ibland lite ner. Ingen har väl heller undgått att se att resten av vår stora värld inte mår särskilt bra om du tittar på CIA:s tabeller, en är över inkomst per person.

Enligt upgift var det 2010 44 miljoner (6%) muslimer i Europa. Tittar man på översta diagrammet är det mycket osannolikt att de har "lönat" sej, en våldsam extrapolation av informationen i kurvorna hade väl kunnat gissa hur mycket Europa har förlorat på importen - hemuppgift för dej. Inte för att regeringarna börjar våga fatta förrän det är för sent.

Gör så här: Googla på Lampedusa refugees och klicka sen på Images/bilder.

Andra bilder om du byter Lampedusa mot Greece, den andra stora importvägen. En del bilder där är förstås från när greker flydde från Turkiet för 100 år sen. För att hjälpa dessa flyktingar fick Frithiof Nansen Fredspriset 1922.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)