söndag 22 september 2013

"EU kräver Israel på besked." Ashton agerar exakt som nazisterna - försöker tala om var judar får bo!

Jag såg ovanstående "nyhet" i tidningarna, att baronessan Ashton hade sträckt upp sin fula trut och ylat sitt antisemitiska hat mot Israel. Hennes hjärna har totalt glömt att efter alla hennes attacker mot Israel det senaste månaderna, sa Israel till henne, mycket bestämt, att efter det äger inga EU-tjänstemän tillträde till area C av Judéen/Samarien, totalt kontrollerat av Israel sedan Osloavtalet, något Arafat fick Nobelpris för. Osloavtalet bevittnades av EU, men de känner inte för att följa avtalet när det inte passar deras fantasier.

percap aid
Innan har EU - efter godkända tillstånd - fått hjälpa lagligt boende araber där, ca 5% eller 50.000 av alla västbanksaraber, samma som före Osloavtalet, samtidigt som de skiter i att hjälpa araber i area A och B, där 95% av västbanksaraberna bor. Dit skyfflar de bara enorma summor utan kontroll, där hälften går till terroriststaten Gaza (enligt Abbas), och stora summor till de terrorister i israeliska fängelser som har mördat flest judar. Felet är att stora mängder araber, speciellt beduiner från de arabiska öknarna helt illegalt har flyttat in i Area C, den israeliska delen, och sen tigger de EU och PA om hjälp för att illegalt haka sej past där. Markstöld kort och gott, läs mera här IiS3

Inga av nyheterna nämner att arabbyn det gäller ligger i area C eller inte, vilket är det helt avgörande. Om du går till Wikin och kollar byn Hemdat står
Khirbet Makhoul
Khirbet Makhoul
det att den ligger nära det lilla arabiska samhället, Khirbet Makhoul och det är den lilla olag­liga öken­byn det gäller. Google­kar­tan visar var det är, se pilen, rakt in från Ne­tanya.

Kolla TT:s snack igen. De nämner inte att det är i area C, helt avgörande. Lika idiotiskt att kalla alla som opponerar sig mot Assad för "rebeller" när det finns helt olika grupper bland dessa med helt olika önskemål. Ashton låtsas som om hon helt skitit i vad Israel säger om det område de kontrollerar. Tala om att uppföra sej som nån slags överlord, krigsherre med oändliga befogenheter. Hundratals experter i internationell lag har skrivit henne och sagt att vad hon har gjort i och med sin bojkott av Israel är direkt illegal och emot diverse lagar och beslut.

Vill du veta mer så läs regelbundet denna blogg som talar om det mesta i Mellanöstern som svenska media vägrar nämna.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/eu-kraver-israel-pa-besked_8542386.svd
http://www.skanskan.se/article/20130922/TTUTRIKES/309229985/-/eu-kraumlver-israel-paring-besked
http://www.nsk.se/article/20130922/TTUTRIKES/309229985/-/eu-kraumlver-israel-paring-besked

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)