söndag 20 oktober 2013

Abbas hedrar vapensmugglande antisemitisk biskop, Hilarion Capucci.

Torsdag, 17 oktober, 2013

Mahmoud Abbas ger en utmärkelse, en medalj till den vapensmugglande ärkebiskop Capucci.

[Dr Aaron Lerner - IMRA : Den 14 maj 1974 smugglades tre Katyusharaketer in i Israel av ärkebiskop Hilarion Capucci och utplacerades nära FN:s högkvarter i Jerusalem av Fatahterrorister. Vid 6:31 på morgonen ringde en lokal arab polisen för att rapportera att vänner till honom just såg något farligt som såg ut som kanoner.
Vid 6:48 var en ingenjörssoldat redan vid platsen för raketerna. Ingenjörssoldaten upptäckte att raketerna hade en timer inställd att starta klockan 07:00. Ingenjörssoldaten hade neutraliserat mekanismen 06:56. De var riktade mot Västra Muren, en grupp av byggnader i södra Jerusalem och King David Hotel - där Henry Kissinger just besökte (Capuchi - . Genom Shlomo Harary och Roni Shaked - YediothAhronoth Books).
Ärkebiskop Hilarion Capucci dömdes och släpptes därefter på villkor och med garantier från Vatikanen om att han aldrig skulle delta i aktiviteter förknippade med området. Han bröt sitt löfte och Vatikanen gjorde aldrig några ansträngningar att uppfylla sina åtaganden.
Denna åtgärd av Mahmoud Abbas vid denna tid tjänar som en påminnelse till Israel att det absolut inte finns någon respekt för löften, försäkringar och garantier från den riktningen.]
President Mahmoud Abbas ger utmärkelser till ärkebiskop Capucci medalj.

Rom 2013/10/16 ( WAFA ) - ordförande i staten Palestina Mahmoud Abbas tilldelar ärkebiskop Hilarion Capucci, tidigare ärkebiskop av Romersk-katolska kyrkan i Jerusalem, stjärnan av Jerusalem, som ett erkännande av hans bidrag till kampen och som ett erkännande av hans passion för Palestina, och hans försvar av rättigheter för vårt folk.

Född i Aleppo i Syrien 1922 blev han ärkebiskop av den romersk-katolska Kyrkan i Jerusalem 1965.

Han bedrev hemligt arbete till stöd för den palestinska revolutionen och greps av de israeliska ockupationsstyrkorna i augusti månad 1974 och en militär domstol dömde honom till 12 års fängelse.

Han släpptes efter fyra år efter ingripande av Vatikanen och utvisades från Jerusalem i november 1978 och bor nu i Rom.

Ärkebiskop Capucci var ombord på Freedom Flotilla som stoppades av de israeliska ockupationsstyrkorna, och utvisade alla dess passagerare till Libanon efter förverkande av fartygets innehåll.

Wiki talar om biskopens framfart, och jag hittade också denna länken.
Abbas har hedrat ett stort antal terrorister av olika slag, det enda gemensamma är ett blodigt judehat. Det berättar mest om Abbas själv. Endast moderata mord huh.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)