lördag 19 oktober 2013

Hur Sverige annonseras utomlands, II.

Sverige har världsrekord i importerade våldtäktsmän.

Muslmska immigranter våldtog över 300 svenska småflickor de första 7 månaderna i år. Ca 1000 totalt. Se också Sveriges Radio.

Regeringen rycker på axlarna och intensifierar importen av illegala infiltratörer.

Från Wiki:
Sverige [nä, det finns inte på svenska]

Sverige har den högsta incidensen av rapporterade våldtäkter i Europa och en av de högsta i världen. Enligt en studie från 2009 fanns det 46 fall av våldtäkter per 100.000 invånare.

Denna siffra är dubbelt så stor som Storbritannien som rapporterar 23 fall, och fyra gånger så stor som de övriga nordiska länderna, Tyskland och Frankrike.

Siffran är upp till 20 gånger högre än för vissa länder i södra och östra Europa. År 2010 registrerades den svenska polisen flest brott - cirka 63 per 100.000 invånare - av någon polisstyrka i Europa under 2010.

Den näst högsta i världen.

Det svenska nationella Brottsförebyggande rådet hävdar [med det mest genomskinliga svepskälet jag någonsin hört] att det inte är "möjligt att utvärdera och jämföra de faktiska nivåerna av våldsbrott ... mellan länderna" , men att i varje fall de höga siffrorna förklaras av en bredare rättslig definition av våldtäkt än i andra länder, och ett försök att registrera alla misstänkta och upprepade våldtäkter.

Den hävdar att jämförelser baserade på offerundersökningar placerar Sverige på en genomsnittlig nivå bland europeiska nationer.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)