lördag 2 november 2013

Dödade barn. Tack Obama.

Copt_killed_girls
Dessa flickor är mördade av Obama- och Bildtsupportade Muslimska Brödraskapet i Egypten.
Klicka på bilderna så kommer du till originalartikeln. Som beskriver det:

I söndags attackerades Jungfru Marias kyrka i Waraq nära Kairo under ett bröllop, vilket lämnade fyra döda och många sårade. Enligt Dr Hisham Abdul Hamid, specialist i kriminalteknik, var två av de mördade kristna barn - två flickor, två Marys: 12-åriga Mary Nabil Fahmy, som tog fem skott i bröstet, och 8-åriga Mary Ashraf Masih (som betyder "Kristus"), som tog en kula i ryggen som brast ut på framsidan av henne.
Så är också morden på kristna barn allt vanligare i Egypten. Ja, tillsammans med söndagens mördade två Marys, tillbaka i juli sköts en annan kristen tjej, 10-åriga Jessi Boulos, till döds när hon gick hem från bibelklassen.
Obama har helt vägrat hjälpa de kristna i Egypten, EU har helt vägrat hjälpa dem, den enda som hjälper är Putin, vilket är ett stort plus på hans blandade konto IiS3 .

Men som vi vet är Obama och EU desperata att få tillbaka de islamiska fundamentalisterna i det Muslimska Brödraskapet och Obama är förvisso villig att igen hjälpa dem fejka ett val, precis som han har fejkat resultaten av båda valen av honom. Googla på Obama fake election och du får ca 51 miljoner träffar, inga har nått svenska media. Så FÅR det ju inte vara. Inte ens New York Times har skrivit om det. Kristna, vad är det? Det är ju vad vi har avskaffat i EU.

MB i Egypten har om och om igen demoniserat de kristna Kopterna. Människorättsaktivister har gång på gång på gång bett Obama att göra allt bistånd villkorat med respekt för Kopterna - han har blankt nekat. Inte konstigt, han har nekat att utreda Benghaziskandalen link1 link2 link3 link4 och MB var inblandat där också.

Även under Morsis regim förstörde hans mannar Koptiska kyrkor, utan att han eller Obama ens vinkade med öronen.

Hm, kollade just de viktigaste internationella nyheterna i SvD, en tapir hade fötts i Köpenhamn. Bra att veta.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)