torsdag 7 november 2013

SvD fortsätter banka in rent antisemitiska lögner i folk.

Artikeln ältar om storyn om en illegal beduinby i israelkontrollerat område där Ashton och FN försöker tvinga fram brott mot Osloavtalet med EU-pengar och PA:s benägna medhjälp att stjäla land från Israel.

Du minns när den franska diplomaten gav en israelisk soldat på käften, så hon blev deporterad, eller kommer snart att bli IiS3. Den totalt obildade och obildbara Ashton kör hårt med BDS-aktioner i gammal nazistil även om hundratals experter skrivit till damen att hennes aktioner är helt illegala. Som konsekvens av det har Israel totalt förbjudet EU tillgång till Area C av Judéen/Samarien, totalt kontrollerat av Israel. Arafat fick Nobelpris för det - och motsvarande kontroll över area A, B där 95% av alla västbanksaraber bor.

Så där är kanske 50000 araber med tillstånd att bo i area C, ingen annan! De är lika illegala som illegala invandrare i Sverige, och Ashlet och EU smider på alla snyftnerver och försöker gång på gång hjälpa dessa illegala att bita sig fast på land Israel sedan Rabin klart fastställt att det är absolut nödvändigt för Israels säkerhet. Vad bryr sig Ashlet om det, hon har aldrig sett denna videon IiS3. På den sidan är ett antal videos, den aktuella är f.n. den senaste, med titeln "Why Israel opposes International forces". Hon kan inte lagen med sin fil.kand. i sociologi och hon skiter högaktningsfullt i den, bara hon kan tvinga igenom sin vilja. Liksom Obama. Hon tror hon kan tvinga sig in i land kontrollerat av annat land!!! Varför är hon helt ointresserad av att hjälpa araber där de enligt Oslo får vara?

Du kan läsa en äldre rapport från området hur PA (Abbas regim) och EU gör sitt bästa åter en gång för att stjäla Israelkontrollerat land och ge till araberna IiS3 IiS3 IiS3.

SvD ägnar sig alltså åt självklar antisemitism, judehat, Israelhat enligt alla tänkbara definitioner, och ser man deras desinformationsspalt bredvid artikeln är den dyngfull at judehat och lögner.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)