torsdag 20 mars 2014

Alla skrattar åt veklingen Obama, som inte har personal relation med några världsledare.

Hånar Obama [Läs originalet om möjligt!]

19 Mars 2014 av Ronn Torossian

Den nuvarande Ukraina-situationen har lett till spända utrikesförbindelser mellan USA och Ryssland, den värsta konflikten sedan slutet av det kalla kriget. Även för de konservativa bland oss​, innebär en svår situation, för få av oss önskar Amerika för att skicka trupper till regionen, och det finns lite att Obama-administrationen kan göra mot en annan stark världsmakt som inte involverar utländsk intervention.

Som sagt är utrikesförbindelser och politik ofta om förtroende och uppträdande - och av detta har presidenten gjort ett bra jobb för att låta alla veta att Amerika är svag .

Helt enkelt är Amerika i denna situation i dag på grund av att Rysslands president , Vladimir Putin , visste att han kunde komma undan med det. Putin är en smart man - ingen vrålande galning som tidigare motståndare Gaddafi eller andra - och en strongman.

Som legendariska journalisten Bob Woodward noterade förra året, har Obama inga personliga relationer med politiska ledare. Obama är ineffektiv och inte sympatisk, så Putin visste att han kunde agera och komma undan med det. Obama, som inledde en ursäktsturné när han tillträdde, har tagit USA till en rekordlåg nivå i de yttre förbindelserna. Vänstern bortser från det faktum att Amerika är i en sämre situation än under de dagar av sin ärkeskurk, George W. Bush (även bland traditionella nära allierade - som vi lärt oss av brittiska medier, " Det speciella förhållandet är över") .

Obama har spenderat mycket tid att föreläsa för nationer om hur man ska agera - och lyckades förbättra relationerna med ingen. Förutom sin hemska politiska kompetens har han varit kränkande och respektlös mot många utländska ledare, och har hemsk social kompetens. Som en artikel förra året detaljerade , misslyckas Obama kapitalt på personliga relationer. Artikeln sade :
Spänningarna mellan Obama och Gulfstaterna , både amerikanska och arabiska diplomater säger , kommer från ett av Obamas karaktärsdrag : han har inte byggt många personliga relationer med utländska ledare. " Han är inte bra med personliga relationer, det är inte det som intresserar honom, sade en USA diplomat .
Han är ineffektiv och inte sympatisk - så Putin visste att han kunde komma undan med sitt aggressiva beteende. Inga utländska allierade skulle sätta sina egna halsar ut på linjen för någon de inte respekterar och inte gillar. Denna VD pratar för mycket och gör ingenting, och Obama ska lämna efter sig ett arv av katastrof.

Förra månaden hävdade Obama att Putins "tuff - kille schtick" sker vanligtvis endast i spel för att imponera på ryssarna. Åh, verkligen herr president? Åtminstone var Obama rätt på planen för att "nollställa" relationerna med Ryssland - de har verkligen återställts. Ryssland har övertaget nu på utrikesförbindelser. Otroligt, bara för några veckor sedan, Obama, chefsdumbomen, sade att den ryske presidentens var "uttråkade tuffa attityd [ är ] syftar till [ ett ] egen publik ." ( Han nämnde inte att "interna" utsträckte sig utanför Rysslands gränser på den tiden.)

Pinsamt skrattade Rysslands vice premiärminister åt president Obamas sanktionslista, och twittrade förolämpningar, frågade "Kamrat @Barackobama" om "några upptågsmakare" hade kommit upp med embargolistan. Han twittrade sedan igen till "Kamrat @Barackobama" och frågade "vad ska göra med de som varken har konton eller fastigheter utomlands? Eller U har inte tänkt på det?" Ryska ledande politiker hånade öppet Amerika. Hemskt.

De 11 ryska och ukrainska tjänstemän som drabbades med amerikanska sanktioner som straff för Rysslands stöd till Krims folkomröstning visste att det skulle komma sedan flera veckor. Och de kunde inte bry sig mindre, eftersom den är ineffektiv och inte betyder någonting. Som en annan ryska, Vladislav Surkov, sade i en rysk tidning, "Det är en stor ära för mig . Jag har inga konton i utlandet. Det enda som intresserar mig i USA är Tupac Shakur, Allen Ginsberg, och Jackson Pollock . Jag behöver inte visum för att komma åt deras arbete . Jag förlorar ingenting . "

Obamas skyddade erfarenhet har varit tydlig under hans administration. Han har inget emot sin egen verksamhet, förstår inte vikten av att hålla sitt ord, och tror att han är fortfarande är i hans Ivy League-värld. I realpolitik föder styrka fred. Amerikansk kraft och styrka kunde få Putin att stega tillbaka med sin seger i Krim, och kalla det en dag. Låt oss hoppas att det är en möjlighet och Obama kommer inte att fuska bort situationen ytterligare .

President Obama är ett enkelt åtlöje. Han lovade förändring - förändringen är att världen kommer att bli en mycket annorlunda plats efter två Obamaperioder. Mycket mindre stabil, och kraftfull för västerländska intressen .

Obama kommer att gå ner som den värsta amerikanska presidenten i historien .

Kamrat Obama är världens åtlöje .

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)