torsdag 3 april 2014

Verkar som om Abbas gjort bort sig ändå.

Abbas har ändå lämnat in, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/179192

Bryter Abbas mot sådana förhandlingsförutsättningar liksom han brutit mot allt som Oslo innebär, kan Israel också bryta mot Oslo. Det innebär en massa vatten och energi gratis, det innebär de av Israel insamlade tullarna. Vatten måste tas om hand men Abbas gör inget av alla donerade pengar för vattenrening, som Israel gör av allt vatten det går. Araberna hackar hål på israeliska vattenledningar och stjäl vattnet. Araber gräver illegala vattenkällor så grundvattnet blir salt och skitigare, speciellt i Gaza. Så finns en enda anledning att Israel ska ge dem vatten? De har nyligen dubblat mängden vatten till Gaza, de har lovat vara med om en avsaltningsanläggning där men Hamas vägrade eftersom Israel var inblandat, de dricker hellre skit.

Konstigt så mycket TT aldrig någonsin berättar om.

Israel har inte brutit ett dugg om frisläppning av fångar - varje frisläppning krävde motprestationer från Abbas men har du hört om det? Abbas är alltför van vid biljoner från USA, EU och Sverige utan några som helst motprestationer.

Det är originellt om du tittar på länken överst vilka kommissioner Abbas gått med på för skojs skull, som kvinnors rättigheter - samtidigt som där är massor av hedersmord inom hans områden. Om barnrättigheter i krig samtidigt som han sänder barn i högar med stenar och knivar mot judar. Mot rasdiskriminering samtidigt som vi får veta att inte en enda israel får bo inom hans "Palestina" och inte heller en enda palestinsk flykting! Abbas själv har garderar sig med ett jordanskt pass......







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)