tisdag 27 maj 2014

Slöseriet i EU.

Så nu ska Catherine Ashton snart sluta som EU:s utrikesminister. Vet du vad hon får i avgångsvederlag? Klicka denna länken.
8fc59-percapaid

EU ger pengar till de palestinsk-arabiska terroristerna utan att kräva någon som helst redovisning - de enda som har det privilegiet. De fick pengarna för att befrämja mänskliga rättigheter, pressfrihet etc., inte ett dyft har hänt EU kollar inte.

EU var med när Arafat skrev under Osloavtalet som bl.a. säger att Israel har fullständig kontroll över area C till avtalad fred, som Abbas konsekvent låtit bli att göra? Varför? Därför att Fatahs Konstitution säger bl.a.
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Inte att EU eller Bildt någonsin nämnt det.så de satt igenom glamouren omkring Osloavtalet utan att läsa det!

Fred mellan Israel och PA (Abbas regering) är självklart omöjlig om inte Hamas Konstitution skrivs om totalt. Arafat hade samma krav på sig om att PLO:s Charter måste skrivas om. Han sa "ja ja", det skedde aldrig även om Peres talade om för världen att han hade gjort det.

Ashtons ordinarie lön är £328.000 om året - som alltså vi betalar med våra skatter. Inte den vanliga lönen till en person med en fil.kand. i sociologi som enda kunskapskälla men Bildt älskar henne och hade gärna tagit över hennes jobb.

 Hennes BDS-attack i känd nazistil ("köp inte av judar!) mot Israel är ILLEGAL, vilket 1000 jurister skrev till henne, länk. Hon sket i det.

EU har "förlorat" 2.5 miljarder Euros i donationer till palestinerna som bara försvunnit. Jag tror inte ens det har nämnts i svensk press! Länk. Också här.

Sverige fortsätter betala som om inget hänt, kräver lika lite redovisning och berättar inget om det. Den enda som protesterar är SD.

 Se DN.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)