lördag 28 juni 2014

Israel får absolut inte försvara sig.

Se DN och femtioelva andra ställen som säger exakt samma sak i ett landsomspännande eko från TT, i deras totala brist på fantasi.  Totalt missanpassat till en värld av Googles utan anpassat till när bytidningen var enda nyhetskälla. Men så länge TT blir rika på att folk inte har upptäckt att vi inte får vår information via telegram längre.......

Så länge Israel försvarar sig på det enda sätt de kan så ägnar sig TT åt att tycka synd om civilpersoner som går emot soldater med stenbumlingar och brandbomber. Inget tvingar dessa att vara ute och demonstrera på skoltid. De har inte skyltar på magen med "oskyldig" så det enda de israeliska soldaterna kan göra är att gå efter deras uppförande och vägran att stanna när de anmanas så.


Har du sett nyheten Attack från Syrien dödar israelisk tonåring? Nähä, inte lika kul för telegrambyrån.

Inget nämns heller att de Hamasinspirerade (se föregående artikel) demonstranterna attackerade palestinaarabisk polis och kvaddade tre bilar i känd svensk stil, för att de inte attackerade Israel. De palestinska säkerhetsmännen är till stor del betalda och tränade av USA, och vill inte förlora alla de pengarna.

Vill du ha den informationen i detta ämnet som TT inte finner det politiskt korrekt att nämna, så läs denna bloggen. Jag hinner bara att ta upp enstaka stickprov men de säger ofta nog.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)