fredag 27 juni 2014

Varför Obama supportar Iran?

Här är förklaringen.

"Iran måste attackera Israel under 2014"

Av JPOST.COM PERSONAL SENAST UPPDATERAD: 02/09/2012 11:34

Khameneis strateg släpper dokument om juridisk, religiös motivering för förintelse av judar.  Irans högste ledare, ayatolla Ali Khameneis strateg utgjorde den rättsliga och religiösa motiveringen till förintelsen av Israel och det judiska folket, i ett dokument som publicerades på konservativa Farsi webbplats Alef.

Rapporter om dokumentet började cirkulera på internet i veckan.


Dokumentet, skrivet av strategispecialist Alireza Forghani, redogjorde för skälen till varför, "I Allahs namn, Iran ska attackera Israel år 2014."



Han påstår att det endast representerar den personliga uppfattningen hos författaren, och inte den iranska regeringen, publicerades läran på en webbplats som tros ha nära band till Ayatollah.

 Forghani kallar den judiska staten en "cancertumör för Mellanöstern" och påminde sina läsare att "Alla våra problem beror på Israel!"

"Varje muslim är skyldig att utrusta sig mot Israel," manade han, i ett resonemang att om den muslimska världen inte angriper Israel inom en snar framtid, "kan möjligheten gå förlorad, och det kanske inte är möjligt att stoppa dem."

Dokumentet förklarade att kriget mot Israel måste ske i namnet av "defensiv jihad" - ". Som vill få herravälde över muslimerna och döda dem" eller skyddande av islam mot angripare.

Det klargjorde också att även om Israel inte än hade slagit mot Iran, motiverar dess ockupation av palestinsk mark redan en attack som islam dikterar att "de politiska gränserna [i världen] inte kan dela upp muslimer och jorden är uppdelad i två delar - muslimska länder och icke -muslimska länder. "

 Klicka här för full JPost-täckning av det iranska hotet.   Forghani påpekade att Israel är det enda landet i världen med en judisk majoritet, genom att använda resultaten av Israel Central Bureau of Statistics senaste bevis på sanningshalten. Han påstod att eftersom Israel kräver att USA och Väst stöder ett anfal mot Iran, bör vi utnyttja den västerländska "passiviteten" för att "utplåna Israel."

 Dokumentet ger också en "kortfattad beskrivning av medel- och ballistiska långdistansmissiler som kan riktas mot territorier med denna regionala cancersvulst" och förstöra Israel på "mindre än nio minuter."

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)