fredag 11 juli 2014

FN: förbjudet för judar att försvara sig. Erdogan.

"Enligt internationell lag får judar inte försvara sig" säger chefen för UNHRC, Navi Pillay.

"Man får inte attackera hem" och föredrar moskéer, skolor och sjukhus, där terrortopparna gömmer sig. Hon har inget att säga emot 8000 raketer mot Israel, efter att araberna fick Gaza helt för sig själva 2005, i förhoppningen att de skulle se att de hade fått ett eget land att styra alldeles själva. 


Världens förhoppningar att araberna skulle se sitt bästa gick alltså helt åt skogen. De har konstant fått hjälp och erbjudanden om avsaltat vatten, affärer, de får gratis vatten och el och olja - vilket har med Osloavtalet att göra men Hamas har inte erkänt det.

Erdogan vrålar med, du vet han, NATO-medlemmen, 
som säger precis vad han vill med Bildt och Obama som bästa kompisar. De håller ju med allt han säger.

Han säger kort sagt att allt Israel säger är lögner, han säger till sitt försvar "men israelerna har ju inte dött som de borde ha gjort om de talat sanning!"

Han ska "bryta förbindelserna med Israel" som han tjänar mest på, och tror att det ska få israelerna att sluta försvara sig mot terror. Turkiska lastbilar tar båten till Haifa och kör vidare till arabvärlden, vill han förstöra den möjligheten? Handeln mellan länderna skiter i hans utbrott och är större än någonsin.


1 kommentar :

  1. Det är bra att sanningen kommer fram så att man kan se vilka vänner man har som tycker likadant.
    Fortsätt att skriva, mycket läsvärt

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)