söndag 27 juli 2014

Skandinaviska sossar har inte den blekaste aning om verkligheten i Mellanöstern, inte om internationella lagar eller avtal.

DN (TTs fantasier)
Skandinaviska sosseledare babblar för förskolan och har lika lite aning om vad internationella lagar och avtal säger som Bildt och Ashlet.

Minns EUBAM, EU:s löften att bevaka gränsen mellan Egypten och Gaza? De tuffa gubbarna flydde som skållade råttor när Hamas kom, och har inte gjort ett smack sen dess, de sitter i Israel och dricker kallt öl, inte ens i Egypten, för våra skattepengar. Varför föreslog inte de bistra sossarna att de aktiveras?

Talade de om att för en gångs skull göra en insats att EU skulle hjälpa att bevaka vapenleveranserna till Gaza? Nähä, det ska Israel också sköta själva. Minns leveranserna från Iran till Gaza senast som knappt nämndes i våra media? Varför ska Israel ensamt sköta all den bevakningen, EU kunde mycket väl ha hjälpt. Om de hade lust.

För 5 år sedan beslöt ett antal stater, däribland Danmark och Norge men förstås inte Sverige, att förstärka skyddet för att vapen transporteras till Gaza, konferenser i Köpenhamn och London. Se länk länk länk länk - absolut inget i Svenska media eftersom Bildt och Ashlet står mer på Hamas än Israels sida. Absolut inget hände efter pratet, liksom inte heller kommer att ske efter sossarnas försök att skriva om internationella lagar de inte känner till.

Egypten hjälper nu Israel att gräva igen tunnlar, 13 stycken just nu.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)