onsdag 2 juli 2014

Och vad gör Israel mot Hamas' terrorism?

Snackar snackar i den israeliska regeringen, med Lapid och Livni på palliarabernas sida liksom resten av the lefties.

De som gör något är nybyggarna.

Obama, efter att ha varit ovanligt tyst medan Israel ha letat efter kidnapparna, har nu kläckt ur sej "var snäll mot terroristerna, de är ju Muslimer för böfwelen!" ungefär. Chefen för Kongressens Internationella Kommittee har sagt tydligt att illusionen att den nya samlingsregeringen vill  ha fred, inte har med verkligheten att göra.

De judiska nybyggarna har byggt upp två områden i den kända E1-arean. Den ligger i area C som Israel har full kontroll över, som Arafat fick Nobelpriset för att acceptera, men vilket varken Ashton eller Obama accepterar utan laglig anledning, enbart antisemitism. Det ligger också inom området San Remobeslutet, en av FN och NF accepterad internationell lag sedan nästan 100 år sade i Artikel 6:

tät bosättning av judar på marken

Lagen gällde hela det palestinska mandatet och enligt Artikel 5 fick inget av detta område användas av annan stat. Men enligt den kryptiska Artikel 25 fick England, om de hade lust, ge bort det öster om Jordanfloden till en kompis till dem av politiska skäl.......   80% av hela landet. Men området väster om floden är definitivt reserverat för judarna.

Inte för att FN brydde sej om det utan gav bort hälften av den återstående remsan till araberna. Till sagan hur judarna lurades var det faktum att araberna samtidigt fick kanske 200 gånger mer land från Ottomanska Imperiet i mandatets omgivning. Araberna var aldrig nöjda utan startade krig mot Israel, som slutade med att judarna vann 1948. FN hade då redan godkänt staten Israel som stat, eftersom den i princip hade existerat under större delen av århundradet. FN accepterar existerande stater som uppfyller vissa kriterier, de skapar inte såna stater! "Palestina" uppfyller inte dessa kriterier, speciellt har de ingen ekonomi har, utan lever på tiggda pengar.

Nybyggarna har alltså börjat bygga inom area E1, som Netanyahu lovade bygga för länge sen, men när han märkte att världspressen i Väst blev sur tystnade han och gjorte inte ett dyft. Bara att säkerhetspersonal har röjt ett par gånger när araber börjat bygga där och pressen har gnisslat tänderna. Alla tidningar skränade att araber då inte kunde komma till Jerusalem, ingen visade denna karta som påvisade att det var uppenbar lögn.

Nybyggarna byggde på området som ett symboliskt svar på morden av de kidnappade ungdomarna i väntan på att Netanyahu ska vakna. Det sundaste och mest konstruktiva sättet att motsätta sig terrorgrupperna Hamas och Fatah och fullt lagligt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)