söndag 10 augusti 2014

Dödade i Gaza. Hamn.

Se denna figur från länk. Kolla detaljerna.

Blått är Gazas befolkning totalt. Barn till vänster, gamlingar till höger. Dödade i brunt. Vad ser du? Definitivt inte att fler dödade är barn, de bruna staplarna är mycket lägre än totalantalet. i varje åldersgrupp till vänster. Däremot är antal dödade i "soldatåldern" mycket högre - fler har blivit dödade i den åldern än om det bara råkade vara "de som råkade gå på gatan".


En annan bild på samma sak till höger, av palestinaarabiskt ursprung. 

En annan artikel om räkneproblemet på Ynet.

Ytterligare en detaljundersökning av publicerade namn hos terrorism-info.

Vissa artiklar försöker få till det att Israel speciellt skulle sikta in sej på barn i Caza för att visa hur hemska judarna är. Att Israel har satt upp ett fältsjukhus utanför gränsen som Hamas försöker förhindra folk att nå, sägs inget om. Inte heller alla som först kommer dit och därefter till sjukhus i Israel. I alla tider har Israel tagit in sjuka från Gaza och PA (Abbasland). Ett år var det 180.000. En av många stories om barnsjukvård här.

EU försöker nu pressa fram en hamn så Gaza fritt ska kunna importera vapen och allt annat. EU garanterar att förtulla varor dit så inga vapen följer med - varför har de inte kunnat göra det via EUBAM som de lovade göra innan Hamas kom? Bildt är en som speciellt nämns för att underlätta det för Hamas att få vapen - han ställde ju också upp i det turkiska skådespelet med Shit to Gaza, för att bryta den av FN olagligförklarade blockaden från Turkiet till Israel.

Där finns lagliga sätt att leverera till Gaza via COGAT

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)