onsdag 13 augusti 2014

"FN utser Gazautredare".

DN, SvD berättar om att FN ska utse en utredare efter det att UNHRC redan klart och många många gånger har sagt att Israel är det värstaste som finns. Inte ett ord om alla UNHRCs vansinnigheter, se TGS TGS TGS och för övrigt sök efter UNHRC både här på bloggen och i Google. Inte ett dyft i våra blaskor. De attackerar Israel kontinuerligt, mycket mer än någon annan  stat. De kräver inte ens några sådana hos medlemsstaterna.

Varken våra tidningar eller FN har nämnt vad UNHRC:s palestinier har sagt, nämligen att det är VI och INTE Israel som konstant har begått krigsbrott! Här några länkar du kan studera:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182837
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4542765,00.html
http://www.timesofisrael.com/palestinian-un-rep-says-every-gaza-missile-a-crime-against-humanity/
http://blog.unwatch.org/index.php/2014/07/13/palestinian-un-rep-each-and-every-missile-launched-against-israel-constitutes-a-crime-against-humanity/

Kommer UNHRC till Jerusalem får de mest sannolikt inga visa för att komma in. William Shabas är välkänd Israelhatare och antisemit - den typen av "undersökare" som redan har sin åsikt klar. Vi minns deras tidigare älskling Richard Falk. Goldstone kom inte heller in eftersom man också där väl visste vad han skulle kratta ihop - vilket han därefter insåg var löjligt. De får nöja sej att resa till Gaza för att höra om de tycker Israel har begått krigsbrott genom att försvara sig men Hamas har det inte genom att sända tusentals raketer mot civila i Israel. Som sagt, läs ovanstående länkar om vad en palestinaarab i FN anser. Men han har "fel åsikter" för att uttala sig för UNHRC förstås.

Israel vet att rapporten redan är skriven före "undersökningen" och alla medlemmar är Israelhatare, så den anses helt olaglig som "neutral observation".

"Att bilda en utredningskommitté som leds av Schabas är som att bjuda in ISIS att organisera en religiös toleransvecka i FN," berättade Prosor (Israels man i FN) för Army Radio.

"Det är ingen tvekan, Israel kan inte samarbeta med en kommitté under ledning av denna internationella juridikprofessor," sa ambassadören. "Det är ganska uppenbart att panelen är dömd att misslyckas. Främst är dess huvudsakliga syfte att reta upp Israel."


Glöm inte att läsa kommentarerna till artikeln - sådana välkomnas och värdesätts utanför Sverige, i länder där åsiktsfrihet existerar.

Den senaste totalt korrekta nyheten om UNHRC måste läsas! Den förklarar i detalj UNHRC:s tänkesätt. Samma webbsajt har också en artikel om ovannämnda Israelhataren Shabas.

Som du vet har FN  i Gaza haft tillåtelse att importera cement om de bevakar användandet. Bara det att de har skitit i det och låtit Hamas kontrollera många av de viktiga importkanalerna! Från länk och ursprungligen från FOX.

Senatorer i USA har kontaktat Kerry om detta och också all illegal hjälp som kommer via UNRWA.

Jordnötsodlaren Carter begår antagligen också olagligheter i sin hjälp till Hamas samtidigt som han högljutt uttrycker sitt Israelhat. Att hjälpa Terrorister är som bekant ett allvarligt Kapitel VII-brott mot Säkerhetsrådets beslut.

Läs hela artikeln hos ElderofZiyon, många detaljer jag inte hade hört innan.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)