fredag 15 augusti 2014

Israels vänster är förtvivlad.

Israels vänster har, som den svenska, blivit alltmer extrem och hugger av grenarna de sitter på. De anser inte att Israel får försvara sig, och nu har en extremvänstergrupp, B'tselem, som Diakonia ger enorma summor till av våra skattepengar för att de ska sprida sitt hat mot Israel, äntligen blivit svartlistad. Extremvänstertidningen Ha'aretz, svenska journalisters favorit, av högern i Israel kallad "den palestinska tidningen på hebreiska" Israel har fått nog av hatet från vänstern mot soldater som ger sitt liv för att försvara de civila i Israel.

B'tselem sprider lögner och sladder (som sugs upp av Diakonia och andra utan någon kritik)  95% av israelerna anser självklart att de måste försvara sig mot terror. Gideon Levy på Ha'aretz är allmänt hatad i Israel, och behöver skydd för att gå på gatan och många har slutat prenumerera på Ha'aretz pga hans lögner. Han dyker upp i svenska media med viss regelbundenhet:

http://www.aftonbladet.se/kultur/article19253590.ab
http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/israel-vill-inte-ha-fred/
http://israelidag.se/vansterjournalisten-gideon-levy-levererar-aterigen-sin-svartvita-syn-pa-sin-samtid/
http://bilderblogg.se/israel/gideon-levy-skriver-att-israel-inte-vill-ha-fred.htm
http://nydahlsoccident.blogspot.se/2012/10/gideon-levy-gaza-mitt-alskade.html
http://www.svd.se/kultur/litteratur/kansloladdade-tankar-om-gaza_6163993.svd
http://mellanosternbladet.wordpress.com/2014/07/10/gideon-levy-israel-vill-inte-ha-fred/

Och vidare, proisraeler hatar honom, israelhatare älskar honom, jag försöker undvika att läsa hans spyor men för vissa är han "kultur". Tyvärr finns det ett antal s.k. självhatande judar som tjänar pengar på att de kan skriva, betalas bra. De ligger snäppet över icke-judar som hatar judar.

Där har ofta talats om att de värsta, som "Peace Now" ska tvingas redovisa alla sina utländska finansiärer men det har tyvärr inte blivit av än. Det skulle inte vara "demokratiskt" att göra något emot dem hur mycket de än förstör det för Israel genom att sprida lögner.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)