onsdag 27 augusti 2014

"Ryssland planerar stoppa gas till EU"

GN, berättar hur, efter EU:s hot, Ryssland planerar att skruva åt oljekranarna. EU har inte gjort ett skvatt för att gardera sej, när det var tal om det sist talade folk här, mest miljönissar. om hur lätt det var at ställa om EU:s energiförsörjning till miljövänlig energi, inte ett skvatt har gjorts vad jag vet. 

Israel har massor att sälja till Ryssland av vad de saknar och Ryssland har inte ägnat sig åt ren nazipropaganda och bojkott av judarna à la Ashton.
Ryssland och Israel har ju haft mycket varierande relationer men Putin gjorde mycket bättre ifrån sej i Israel än Obama gjorde.

Englands ekonomi är beroende av Rysk olja. Blockaden. Mera om var EU nu ska köpa sin olja. Norge har passerat sin peak och många andra länder också. Muslimska terrorister, senast ISIS, tar hand om energin i Mellanöstern och Nordafrika. Jag hoppas Israel tar mycket väl betalt om Ashlet vill köpa, och kommer ihåg allt hennes snack om att bojkotta judarna, som får tusentals palestinaaraber att förlora sin inkomst. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)